0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 25, 2020, 18:03:02 μμΣε ευχαριστώ Νίκο. Και πάμε στην επιλογή της ημέρας. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Tα hami λατρεία το smiths επίσης, orientstar σωστά?
Σε ευχαριστώ Νίκο. Και πάμε στην επιλογή της ημέρας. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 25, 2020, 18:04:59 μμΠαράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 25, 2020, 18:03:02 μμΣε ευχαριστώ Νίκο. Και πάμε στην επιλογή της ημέρας. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧειροτερεύει η κατάσταση σου Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧαχαχαχαχαχαχΣε πηρανε χαμπαρι Δημητρηηηη!!!!Αψογος, επιλογες πολυ καλες
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 25, 2020, 18:03:02 μμΣε ευχαριστώ Νίκο. Και πάμε στην επιλογή της ημέρας. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧειροτερεύει η κατάσταση σου Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι Νίκο. Orient star wz0091er(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
OK!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)working from home.. in damn isolation.. with style!Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Seamaster....άλλη ιστορία
Παράθεση από: k.pafis στις Μάρτιος 25, 2020, 21:12:13 μμSeamaster....άλλη ιστορίαΚόσμημα
Παράθεση από: k.pafis στις Μάρτιος 25, 2020, 21:12:13 μμSeamaster....άλλη ιστορίαΈχεις κάνει πολύ ωραία επιλογή.Μπράβο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.