0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραία τα ρολόγια σας παιδιά! Αν δούλευε το postimage σήμερα θα ανέβαζα και εγώ το casio 5600. Να είναι το έθνος μας πάντα ενωμένο και δυνατό! Καλή δύναμη και κουράγιο στον αγώνα που έχουμε τώρα. Να προσέχετε πολύ και να είστε καλά.Παναγιώτης.
Είσαστε όμορφοι και σήμερα. Για την ημέρα της Εθνικής Επετείου ένα κατάλληλο αξεσουάρ. Ωραιος
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 24, 2020, 15:03:18 μμSmiths για σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα κάτι που δεν βλέπουμε συχνά...Και που θα ήθελα πολύ να βάλω στο καρπό μου.Με NATO πως είναι?
Smiths για σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: ioann στις Μάρτιος 25, 2020, 16:30:42 μμΠολύ ωραία τα ρολόγια σας παιδιά! Αν δούλευε το postimage σήμερα θα ανέβαζα και εγώ το casio 5600. Να είναι το έθνος μας πάντα ενωμένο και δυνατό! Καλή δύναμη και κουράγιο στον αγώνα που έχουμε τώρα. Να προσέχετε πολύ και να είστε καλά.Παναγιώτης.Χρόνια πολλά...Το δοκίμασες και δε δουλεύει??
Σε ευχαριστώ Νίκο. Και πάμε στην επιλογή της ημέρας. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 25, 2020, 16:51:26 μμΠαράθεση από: ioann στις Μάρτιος 25, 2020, 16:30:42 μμΠολύ ωραία τα ρολόγια σας παιδιά! Αν δούλευε το postimage σήμερα θα ανέβαζα και εγώ το casio 5600. Να είναι το έθνος μας πάντα ενωμένο και δυνατό! Καλή δύναμη και κουράγιο στον αγώνα που έχουμε τώρα. Να προσέχετε πολύ και να είστε καλά.Παναγιώτης.Χρόνια πολλά...Το δοκίμασες και δε δουλεύει??Ναι βγάζει closed for maintenance.
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 25, 2020, 18:03:02 μμΣε ευχαριστώ Νίκο. Και πάμε στην επιλογή της ημέρας. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧειροτερεύει η κατάσταση σου Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
OK!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.