Dante80 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τα αγαπημένα όλων μας νομίζω στο φόρουμ. Κι όσοι δεν το έχουμε πάρει, είναι γιατί έχουμε κάτι κοντινό.
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Καλησπέρα!! Χρόνια Πολλά!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 25, 2020, 15:32:36 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυνδιασμός που (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Είσαστε όμορφοι και σήμερα. Για την ημέρα της Εθνικής Επετείου ένα κατάλληλο αξεσουάρ.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 25, 2020, 15:33:59 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 25, 2020, 15:32:36 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυνδιασμός που (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το γάντι ε Νίκο;;;; Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.