0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Casio marlin MDV 102.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οχι πιο λεπτο απ το 5600Για καθημερινο για τη προπονησουλα μια χαρα200m ...ISOΤελειο.Ειχα παρει το black αλλά το αλλαξα γιατι δεν μου καθοταν την νυχτα καλα ..καθοτι πρεσβυωψ .Τα νουμερα δεν ειναι λουμ.Μονο οι δεικτεςΑλλά επειδη ειναι ασπρα φαινονται
Ωραίο! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δύναμη!
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μπηκαμε στην τελικη ευθειαΒγηκαν οι αλενοβιδες φτιαξαμε και τον χιαστοΤο Citizen σκυλι αντεξε απο ασχημη τρακα με την μηχανη(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: dinos στις Οκτώβριος 21, 2019, 17:11:51 μμΟχι πιο λεπτο απ το 5600Για καθημερινο για τη προπονησουλα μια χαρα200m ...ISOΤελειο.Ειχα παρει το black αλλά το αλλαξα γιατι δεν μου καθοταν την νυχτα καλα ..καθοτι πρεσβυωψ .Τα νουμερα δεν ειναι λουμ.Μονο οι δεικτεςΑλλά επειδη ειναι ασπρα φαινονται Πριν λίγες μέρες διάβαζα ένα άρθρο για αυτό!Νομίζω το πιο μαζεμένο G-Shock (αναφέρομαι στο ύψος του)Καλοφορετο Κωνσταντίνε!Πολύ ωραίο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.