0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 12, 2019, 21:41:52 μμΠαράθεση από: Spyoly στις Σεπτέμβριος 12, 2019, 21:35:35 μμΤο χταπόδι δεν βλέπω ...Πλύθηκε, ετοιμάστηκε, και μπήκε στην κατάψυξη. Δεν έχει .......παρασκευαστεί ακόμη.Περιμένω μήπως έρθει ο γυιός, που του αρέσει. Εχω και την σουπιά, μην ξεχνάς Πάρε μάτι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....επειδής δηλαδή ναούμ' δεν ξεχνούμ' τις υποσχέσεις, ...παρακαλώ Χταπόδι στιφάδο, ( 3 ήταν ), φτιαγμένο στα υγρά του, και με τα λοιπά στοιχεία, + κανέλα + δάφνη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό είναι ότι έμεινε, όταν πήγα και εγώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δυο από τα "θύματα", έχουν φωτογραφηθεί. Το τρίτο, οχι, δεν είχα την υποβρύχια εκείνη την ημέρα. Υπενθυμίζω τις φάσεις. Πάρος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ανατολική Αττική(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Spyoly στις Σεπτέμβριος 12, 2019, 21:35:35 μμΤο χταπόδι δεν βλέπω ...Πλύθηκε, ετοιμάστηκε, και μπήκε στην κατάψυξη. Δεν έχει .......παρασκευαστεί ακόμη.Περιμένω μήπως έρθει ο γυιός, που του αρέσει. Εχω και την σουπιά, μην ξεχνάς Πάρε μάτι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το χταπόδι δεν βλέπω ...
Ουζακι ή τσιπουρακι , η συνοδεια;
Τωρα Αθηνα ή καπου αλλου?
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 08, 2019, 20:54:37 μμΤωρα Αθηνα ή καπου αλλου?Αθήνα, διαμαντόπετρα στης Γης το δαχτυλίδι
Aπο τωρα? Αν είναι δυνατόν! Σε διωξαν απο το νησί πριν την παρέλαση
. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.