Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 15934540 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #74340 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 22:28:07 μμ »
........στην παραλία, κοντά στην θάλασσα  ;)

Τα ίχνη των "μαχών", έχουν αρχίσει να είναι εμφανή πλέον στην στεφάνη. Φυσικά όχι όπως τα παλαιότερα, αλλά,................... :-[

Και παρατήρηση πρεσβύωπα δύτη. Στην ασημένια πλευρά της στεφάνης, δεν είναι εύκολη η ανάγνωση λεπτών μέσα στο νερό. Δεν έχει κοντράστ, και οι ενδείξεις δεν είναι ευδιάκριτες . Να το έχουν υπ' όψιν οι αγοράζοντες / αλλάζοντες στεφάνες δυτών.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος geezerv

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74341 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 22:48:17 μμ »

Τα ίχνη των "μαχών", έχουν αρχίσει να είναι εμφανή πλέον στην στεφάνη. Φυσικά όχι όπως τα παλαιότερα, αλλά,................... :-[

Και παρατήρηση πρεσβύωπα δύτη. Στην ασημένια πλευρά της στεφάνης, δεν είναι εύκολη η ανάγνωση λεπτών μέσα στο νερό. Δεν έχει κοντράστ, και οι ενδείξεις δεν είναι ευδιάκριτες . Να το έχουν υπ' όψιν οι αγοράζοντες / αλλάζοντες στεφάνες δυτών.  ;)

Είχα την εντύπωση οτι είναι ISO Diver! ??? Είναι σημαντικό πιστεύω...Χρήσιμη πληροφορία αυτή!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74342 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 22:48:48 μμ »
........στην παραλία, κοντά στην θάλασσα  ;)

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Πάντως βλεπωντας τη φωτογραφία κάποιος θα πίστευε ότι δεν θα είχε πρόβλημα στο νερό μέσα ορατότητας

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #74343 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 22:52:06 μμ »

Είχα την εντύπωση οτι είναι ISO Diver! ??? Είναι σημαντικό πιστεύω...Χρήσιμη πληροφορία αυτή!
ειναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74344 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 22:58:32 μμ »

ειναι
Δεν ξέρω αν η πιστοποίηση περιλαμβάνει και τη στεφάνη, και αν την περιλαμβάνει δεν θα έπρεπε κανονικά να αλλαχθεί σε σέρβις;; Εφόσον πήγαινε σε επίσημο σέρβις για να ισχύει και η πιστοποίηση.
Θέλω να πω υπάρχουν είτε απαντήσεις είτε δικαιολογίες από επίσημα χείλη

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #74345 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:01:29 μμ »
Απλα,ποιο ειναι το προβλημα δεν εχω καταλαβει?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74346 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:04:50 μμ »
Απλα,ποιο ειναι το προβλημα δεν εχω καταλαβει?
Ο Γιώργος έγραψε ότι δεν βλέπει την ασήμι επιφάνεια στη στεφάνη , λόγω πρεσβυωπιας. Ο φίλος έγραψε για iso νομίζω τας ότι έχει προβλήμα η στεφάνη και εγώ πετάχτηκα σα πορδή και απάντησα τι ισχύει η μπορεί να ισχύει στη περίπτωση προβλήματος της στεφάνης.
Οεο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #74347 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:06:08 μμ »

Ειναι, αφού το λέει στο καντράν, αλλά, για την στεγανότητα. Η στεφάνη, τι σχέση έχει ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #74348 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:10:25 μμ »

Ειναι, αφού το λέει στο καντράν, αλλά, για την στεγανότητα. Η στεφάνη, τι σχέση έχει ?
που?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74349 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:11:22 μμ »

που?
Γράφει στο καντράν Divers Γιώργο που σημαίνει έχει πιστοποίηση

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #74350 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:14:35 μμ »
Δεν ξέρω αν η πιστοποίηση περιλαμβάνει και τη στεφάνη, και αν την περιλαμβάνει δεν θα έπρεπε κανονικά να αλλαχθεί σε σέρβις;; Εφόσον πήγαινε σε επίσημο σέρβις για να ισχύει και η πιστοποίηση.
Θέλω να πω υπάρχουν είτε απαντήσεις είτε δικαιολογίες από επίσημα χείλη

Η στεφάνη, έχει ασημένιο σε ένα μέρος της, μέχρι τα 20 λεπτά. Εξ αρχής. Δεν "ξεφλούδισε". Απλως, στις συνθήκες σήμερα, όπου ήταν θολά και μέτραγα χρόνους, παρατήρησα ότι η ανάγνωση στο κομμάτι αυτό, ήταν δύσκολη.

Θα βρώ άλλες υποβρύχιες φωτό και θα συγκρίνω, αν ήταν πάντα έτσι και απλώς το πρόσεξα σήμερα, που έπαιρνα χρόνους, ή έτυχε λόγω σημερινών συνθηκών.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #74351 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:19:02 μμ »
Ο Γιώργος έγραψε ότι δεν βλέπει την ασήμι επιφάνεια στη στεφάνη , λόγω πρεσβυωπιας. Ο φίλος έγραψε για iso νομίζω τας ότι έχει προβλήμα η στεφάνη και εγώ πετάχτηκα σα πορδή και απάντησα τι ισχύει η μπορεί να ισχύει στη περίπτωση προβλήματος της στεφάνης.
Οεο

Την βλέπω την στεφάνη, και τις ενδείξεις. Το πρεσβύωπας, ήταν επανάληψη χιούμορ φίλου, για το SEIKO, με κύκλωπα 3Χ4.

Σημειωτέον, ότι μέσα στο νερό, ο κύκλωπας δεν "δουλεύει", λόγω νερού / οπτικής, οπότε το SUB, μέσα στο νερό, γίνεται Sea Dweller  :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74352 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:21:09 μμ »
Οεο

Την βλέπω την στεφάνη, και τις ενδείξεις. Το πρεσβύωπας, ήταν επανάληψη χιούμορ φίλου, για το SEIKO, με κύκλωπα 3Χ4.

Σημειωτέον, ότι μέσα στο νερό, ο κύκλωπας δεν "δουλεύει", λόγω νερού / οπτικής, οπότε το SUB, μέσα στο νερό, γίνεται Sea Dweller  :D :D :D :D :D
Αχαχαχαχα χαχαχα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος geezerv

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74353 στις: Σεπτέμβριος 20, 2019, 23:47:08 μμ »

Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά το να φαίνονται καθαρά οι ενδείξεις νόμιζα οτι ήταν μέσα στα προαπαιτούμενα της πιστοποιησης!

Από μια πρόχειρη ματιά στη wikipedia:
The following items of the watch shall be legible at a distance of 25 cm (9.8 in) in the dark:
-time (the minute hand shall be clearly distinguishable from the hour hand);
-set time of the time-preselecting device;
indication that the watch is running (This is usually indicated by a running second hand with a luminous tip or tail.)

Δεν αμφεβαλα επ' ουδενί για την στεγανοτητα ούτε για την ποιοτητα του ρολογιού.Για Citizen μιλαμε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #74354 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 00:23:17 πμ »

Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά το να φαίνονται καθαρά οι ενδείξεις νόμιζα οτι ήταν μέσα στα προαπαιτούμενα της πιστοποιησης!

Από μια πρόχειρη ματιά στη wikipedia:
The following items of the watch shall be legible at a distance of 25 cm (9.8 in) in the dark:
-time (the minute hand shall be clearly distinguishable from the hour hand);
-set time of the time-preselecting device;
indication that the watch is running (This is usually indicated by a running second hand with a luminous tip or tail.)

Δεν αμφεβαλα επ' ουδενί για την στεγανοτητα ούτε για την ποιοτητα του ρολογιού.Για Citizen μιλαμε...

...ναι, αλλά εκεί πιθανόν θεωρούν ότι και ο δύτης ........βλέπει  ;D

Και αυτό, κυκλοφορεί και σε μαύρο. Το έχει ο _, και έχω βρεί και άλλα, πχ

και σε άλλες συνθήκες, είναι σχετικά ορατό,

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.