Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 15932013 φορές)

TATAR, Wolf-, stelios029 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #74070 στις: Σεπτέμβριος 13, 2019, 20:49:58 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74071 στις: Σεπτέμβριος 13, 2019, 20:55:29 μμ »
Άλκη πήρες ρολογάρα! Τα ''σπάει'' με αυτό το χρώμα το dial! Ανυπομονώ να το δω απο κοντά! ;) Καλοφόρετο και πάντα καλές ώρες!
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,θα το δεις τώρα που θα χειμωνιάσει (αμήν και πότε!)να μαζευτούμε για καφεδάκι και καλή κουβεντούλα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74072 στις: Σεπτέμβριος 13, 2019, 21:12:48 μμ »
Βάση υποβρυχιων το έχετε κάνει.
Σχόλιο % εύστοχο! Τώρα για τα U-boats.. θέλω κάποια στιγμή να δω ένα από κοντά βγάζουν μια απλότητα-ομορφιά-λειτουργικότητα.
Ωραία και τα δύο!

Από τη μεριά μου φίλε Watchman ευχαρίστως τα δύο που έχω αν ποτέ βρεθούμε να στα φέρω να τα δεις. Τα εκραζα σαν ρολόγια ,λόγω όγκου, αλλά ήταν μέχρι που έβαλα το 45mm στο χέρι μου .
Ιστορικά τώρα η λογική τους είναι ένα μάχιμο ρολόι που είτε σε αέρα γη η θάλασσα η ώρα να είναι απόλυτα ευδιάκριτη σε όλες τις συνθήκες καιρικές η μη.
Εμένα στη καθημερινή μου χρήση,μου το βγάζει αυτό το αίσθημα

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω λόγια πραγματικά, επίσης το έχω πει και θα το λέω για οτιδήποτε στη ζωή (πχ ρολόγια)που το παν δεν είναι να έχεις κάτι από αξίας 10€ εώς 100.000€..αλλα αυτό που έχεις να το αγαπάς και να σε γεμίζει με όμορφα συναισθήματα.. αυτό στο χώρο μας το καταλαβαίνει κάποιος δυστυχώς μετά από αρκετές "λάθος"αγορές μέχρι να ωριμάσει και να καταλάβει-προσανατολιστεί στο τι ακριβώς θέλει
Εγώ έχω 18αρη καρπό οπότε δεν με φοβίζει το μεγάλο ή μεσαίο μέγεθος κάσας.. αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μικρά και κλασσικά ρολόγια που μου αρέσουν δεν μπορώ να τα βάλω δυστυχώς..
Αλλά από 40 και πάνω όλα καλά!!

Θα ζητήσω από τον φίλο μου τοτε να μου δώσει το θηρίο το 53mm τότε να το ευχαριστηθεις

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #74073 στις: Σεπτέμβριος 13, 2019, 21:53:44 μμ »
Σχόλιο % εύστοχο! Τώρα για τα U-boats.. θέλω κάποια στιγμή να δω ένα από κοντά βγάζουν μια απλότητα-ομορφιά-λειτουργικότητα.
Ωραία και τα δύο!

Από τη μεριά μου φίλε Watchman ευχαρίστως τα δύο που έχω αν ποτέ βρεθούμε να στα φέρω να τα δεις. Τα εκραζα σαν ρολόγια ,λόγω όγκου, αλλά ήταν μέχρι που έβαλα το 45mm στο χέρι μου .
Ιστορικά τώρα η λογική τους είναι ένα μάχιμο ρολόι που είτε σε αέρα γη η θάλασσα η ώρα να είναι απόλυτα ευδιάκριτη σε όλες τις συνθήκες καιρικές η μη.

Δεν έχω λόγια πραγματικά, επίσης το έχω πει και θα το λέω για οτιδήποτε στη ζωή (πχ ρολόγια)που το παν δεν είναι να έχεις κάτι από αξίας 10€ εώς 100.000€..αλλα αυτό που έχεις να το αγαπάς και να σε γεμίζει με όμορφα συναισθήματα.. αυτό στο χώρο μας το καταλαβαίνει κάποιος δυστυχώς μετά από αρκετές "λάθος"αγορές μέχρι να ωριμάσει και να καταλάβει-προσανατολιστεί στο τι ακριβώς θέλει
Εγώ έχω 18αρη καρπό οπότε δεν με φοβίζει το μεγάλο ή μεσαίο μέγεθος κάσας.. αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μικρά και κλασσικά ρολόγια που μου αρέσουν δεν μπορώ να τα βάλω δυστυχώς..

Πως το εννοείς το σου αρέσουν αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις;
Ο 18αρης καρπός είναι μεσαίος προς μικρός.
Σίγουρα μπορείς να φορέσεις και 38αρι ρολόι κλασικού στυλ.
Αν νομίζεις ότι δεν θα αρέσει στους άλλους που προτιμάνε
να φοράνε γκουμούτσες... απλά αγνόησε τους.
Αχ και να μπορούσα να αποκτήσω το τοσοδούλι, μικρούλι
χρυσούλι αυτόματο... tank solo  :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74074 στις: Σεπτέμβριος 13, 2019, 22:04:27 μμ »
Ωραία και τα δύο!

Ενώ σέβομαι απεριόριστα το tank solo σε οποιαδήποτε μορφή μετάλλου δεν θα το έβαζα και εγώ στο χέρι μου ποτέ, αν και έχω μικρό καρπό, γενικά κάτω από 38 mm δεν θα φορέσω,νομίζω ανήκουν σε μια άλλη εποχή αυτά τα μεγέθη,πιο πρωτόγνωρη και πιο ρομαντική.
Από την άλλη δεν θα φορέσω ποτέ επίσης πάνω από 45mm.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74075 στις: Σεπτέμβριος 13, 2019, 22:47:11 μμ »
Ρε παιδιά, περιορίστε τις παραθέσεις όταν μιλάτε μεταξύ σας ο ένας μετά τον άλλο.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74076 στις: Σεπτέμβριος 13, 2019, 23:01:45 μμ »
Σωστός ο Βασίλης
Δεν καταδικάζω τα "μικρά"αν έχουν lugs που θα μου δώσουν δυνατότητα να κάνω πειραματισμούς με leathers η nato..τότε αλίμονο..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74077 στις: Σεπτέμβριος 14, 2019, 00:44:27 πμ »
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Nick. Θεωρώ ότι πολύς κόσμος επειδή έχει συνηθίσει να βλέπει πάνω από 40άρια σε αντρικούς καρπούς τα τελευταία 20 χρόνια, φοβάται να δοκιμάσει κάτι μικρότερο. Ειδικά κάτω από 38. Προσωπικά έχω 17cm καρπό και ανάλογα το ρολόι, θα φορούσα μέχρι και 32-33, αλλά καταλαβαίνω πως αυτό έχει να κάνει και με τη δική μου αισθητική. Αλλά τα 36άρια R ας πούμε θεωρώ ότι είναι υπερβολή κάποιος να τα θεωρεί μικρά. Οι Daytonas ήταν 37αρες μέχρι το '90. Είναι μικρά ρολόγια;

Προφανώς ο καθένας έχει τη δική του αισθητική, αλλά ακόμη κι έτσι καλύτερα να λέμε εμένα μου αρέσουν τα ρολόγια πάνω από το τάδε μέγεθος, παρά να λέμε τι είναι σωστό για την εποχή. Το τι είναι σωστό θα το βρει ο καθένας στο δικό του καρπό.

Edit: Τα λέω αυτά γιατί υπάρχει και κόσμος που διαβάζει χωρίς να έχει δοκιμάσει πολλά ρολόγια και δημιουργεί κουτάκια στο μυαλό του σχετικά με το «σωστό» μέγεθος του ρολογιού. Βλέπω συχνά στο Ίντερνετ άτομα να λένε μ’ αρέσει το τάδε ρολόι αλλά είναι 38αρι και φοβάμαι πως θα μου είναι μικρό ή ακόμη χειρότερα δεν το παίρνω όμως επειδή είναι μικρό. Δοκιμάστε ένα «μικρό» ρολόι για 1-2 μήνες, χωρίς προκαταλήψεις σχετικά με το αν θα σας πουν οτι φοράτε γυναικείο ρολόι κλπ. Και βρείτε μόνοι σας τα όριά σας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74078 στις: Σεπτέμβριος 14, 2019, 00:52:29 πμ »
Φίλε μου δεν είπε κανείς τι είναι σωστό για την εποχή,είπα ότι στην σήμερον ημέρα τα μικρά ρολόγια κάτω των 38mm θεωρούνται και είναι κιόλας μικρά. Δεν είναι κάτι κακό,είναι απλά γεγονός. Το τι μας αρέσει με το τι ισχύει είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #74079 στις: Σεπτέμβριος 14, 2019, 01:02:09 πμ »
Ωραία και τα δύο!

17,5ρης..  18αρης καρπός δεν είναι μικρός...  κανονικός είναι και μπορεί να υποστηρίξει όλα τα Ρολόγια..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #74080 στις: Σεπτέμβριος 14, 2019, 01:03:11 πμ »
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Nick. Θεωρώ ότι πολύς κόσμος επειδή έχει συνηθίσει να βλέπει πάνω από 40άρια σε αντρικούς καρπούς τα τελευταία 20 χρόνια, φοβάται να δοκιμάσει κάτι μικρότερο. Ειδικά κάτω από 38. Προσωπικά έχω 17cm καρπό και ανάλογα το ρολόι, θα φορούσα μέχρι και 32-33, αλλά καταλαβαίνω πως αυτό έχει να κάνει και με τη δική μου αισθητική. Αλλά τα 36άρια R ας πούμε θεωρώ ότι είναι υπερβολή κάποιος να τα θεωρεί μικρά. Οι Daytonas ήταν 37αρες μέχρι το '90. Είναι μικρά ρολόγια;

Προφανώς ο καθένας έχει τη δική του αισθητική, αλλά ακόμη κι έτσι καλύτερα να λέμε εμένα μου αρέσουν τα ρολόγια πάνω από το τάδε μέγεθος, παρά να λέμε τι είναι σωστό για την εποχή. Το τι είναι σωστό θα το βρει ο καθένας στο δικό του καρπό.

Edit: Τα λέω αυτά γιατί υπάρχει και κόσμος που διαβάζει χωρίς να έχει δοκιμάσει πολλά ρολόγια και δημιουργεί κουτάκια στο μυαλό του σχετικά με το «σωστό» μέγεθος του ρολογιού. Βλέπω συχνά στο Ίντερνετ άτομα να λένε μ’ αρέσει το τάδε ρολόι αλλά είναι 38αρι και φοβάμαι πως θα μου είναι μικρό ή ακόμη χειρότερα δεν το παίρνω όμως επειδή είναι μικρό. Δοκιμάστε ένα «μικρό» ρολόι για 1-2 μήνες, χωρίς προκαταλήψεις σχετικά με το αν θα σας πουν οτι φοράτε γυναικείο ρολόι κλπ. Και βρείτε μόνοι σας τα όριά σας.
Σωστός..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74081 στις: Σεπτέμβριος 14, 2019, 01:07:50 πμ »
Επίσης έφερες σαν παράδειγμα 36mm ρολεξ του 90. Στη σήμερον ημέρα λοιπόν τα 36 ρολεξ  του 1990 έχουν το ένα τρίτο της τιμής από τα 40mm του 1990.
Γεγονός.
Επίσης γεγονός είναι ότι ο καθένας πρέπει να κρίνει μόνος του, με τα δικά του κριτήρια,αλλά όχι με γνώμες που δεν ισχύουν.
Όπως είπες εσύ για κάποιον να δοκιμάσει ένα 37 η ένα 36 για κάνα δυο μήνες έτσι πρέπει να του πεις και μετά δοκίμασε το λίγο πιο μεγάλο και βγάλε δικά σου συμπεράσματα. Πρέπει να δοκιμάζουμε τα πάντα,αλλά τα δεδομένα της εποχής μας,της σημερινής εποχής μας δεν αλλάζουν. Και ξαναλέω,δεν είναι κακό.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74082 στις: Σεπτέμβριος 14, 2019, 01:09:14 πμ »
Το μικρό και το μεγάλο είναι σχετικές έννοιες. Σε ένα μικρό καρπό ένα 35αρι ρολόι μπορεί να είναι μεγάλο. Επίσης, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να πει τι ισχύει και τι όχι. Υπάρχει κάποιο authority; Αν θελουμε να μιλήσουμε για μόδα, αυτό είναι άλλο θέμα.

Πέρα από αυτό όμως εγω λεω αντί να λέμε δε φοράω 36αρι επειδή θεωρείται (από ποιους;) μικρό, καλύτερα να δοκιμάζουμε ρολόγια χωρίς να είμαστε προκατειλημμένοι από ένα νούμερο, και να παρακινούμε και τους υπόλοιπους να κάνουν το ιδιο. Ειδικά αν μιλάμε για ρολογια σαν το Tank που έχουν πολυ διαφορετικό σχήμα απ οτι έχουμε συνηθίσει. Υπάρχουν άλλα πολυ πιο σημαντικά χαρακτηριστικά από τη διάμετρο. Το ύψος, η απόσταση από lug σε lug, το βάρος κλπ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74083 στις: Σεπτέμβριος 14, 2019, 01:09:57 πμ »
Επίσης έφερες σαν παράδειγμα 36mm ρολεξ του 90. Στη σήμερον ημέρα λοιπόν τα 36 ρολεξ  του 1990 έχουν το ένα τρίτο της τιμής από τα 40mm του 1990.
Γεγονός.
Επίσης γεγονός είναι ότι ο καθένας πρέπει να κρίνει μόνος του, με τα δικά του κριτήρια,αλλά όχι με γνώμες που δεν ισχύουν.
Όπως είπες εσύ για κάποιον να δοκιμάσει ένα 37 η ένα 36 για κάνα δυο μήνες έτσι πρέπει να του πεις και μετά δοκίμασε το λίγο πιο μεγάλο και βγάλε δικά σου συμπεράσματα. Πρέπει να δοκιμάζουμε τα πάντα,αλλά τα δεδομένα της εποχής μας,της σημερινής εποχής μας δεν αλλάζουν. Και ξαναλέω,δεν είναι κακό.

Για τις Daytonas πάλι δε βλέπω να λες κάτι  :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74084 στις: Σεπτέμβριος 14, 2019, 01:11:34 πμ »
Γεγονός.

Για τις Daytonas πάλι δε βλέπω να λες κάτι 
Να πω τι για τα Daytona; Πώς το εννοείς;
Είναι ένα θρυλικό ρολόι σε οποιαδήποτε εποχή ανεξάρτητου μεγέθους

friendly
0
funny
0
like
0
wow