TATAR, mc04999 και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: κομάντο στις Μάιος 30, 2019, 10:05:51 πμΚαλημέρα μετά από καιρό ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΒαλε και καμιά σε άλμα. Ρολογαρα. ( ......επειδή την έχω και εγω)
Καλημέρα μετά από καιρό ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 30, 2019, 12:33:06 μμΠαράθεση από: κομάντο στις Μάιος 30, 2019, 10:05:51 πμΚαλημέρα μετά από καιρό ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΓιώργο όταν μου λες ένα για κάθε μέρα κάτι τέτοιο εννοείς?Βαλε και καμιά σε άλμα. Ρολογαρα. ( ......επειδή την έχω και εγω)αυτά είναι
Παράθεση από: κομάντο στις Μάιος 30, 2019, 10:05:51 πμΚαλημέρα μετά από καιρό ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΓιώργο όταν μου λες ένα για κάθε μέρα κάτι τέτοιο εννοείς?Βαλε και καμιά σε άλμα. Ρολογαρα. ( ......επειδή την έχω και εγω)
Ναι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: tetos στις Μάιος 31, 2019, 17:47:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Από τους καλύτερους μηχανισμούς στην ιστορία των χρονογραφων,πολύ όμορφο ρολόι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.