0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΩΩΩΩΩΩΩχχχχχχχχχΤα βαρια.. Γεια σου ρε ΒασιληΔημητρη πολυ καλο το 62masΧαρη το Oris σου ταιριαζειΣτεφανε υπεροχο το Zenith.Καλο τριημερο σε ολουςforensic osteology jobs
anthropologist salary 2016
Υπαρχει ανθρωπος που αγορασε αυτο το ρολοι;;;; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Και νομιζα οτι μονο εγω το εχω στην “wish list” μου! Για δωσε λεπτομερειες ....
..........Αχινός με NATO...
Ήμουν ανάμεσα σε wristshot με φόντο το Παλαμήδι και το Μπούρτζι αλλά προτίμησα το δεύτερο σαν υποβρύχιος που είμαι
Χάρη, το είδα από κοντά χθες που το φόραγε ο Γιώργος. Μιλάμε για υπέροχο ρολόι!!! Καλό υπόλοιπο τριήμερο σε όλους!Με την ευκαιρία, ο Αχινός με NATO... Ευχαριστώ Γιώργο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giuseppe Busso στις Μάρτιος 23, 2019, 19:53:46 μμΉμουν ανάμεσα σε wristshot με φόντο το Παλαμήδι και το Μπούρτζι αλλά προτίμησα το δεύτερο σαν υποβρύχιος που είμαι ...δεν έχει βατήρα στο Παλαμήδι ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.