Makis2020 και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολα ωραια,απλα καλο θα ηταν σε καθε ποστ να μην περναμε τις 5 φωτο
Με τον φίλο μου Aποστολη (pafis ) στο πανέμορφο Μέτσοβο . Τον ψήνω να πάρει ένα γνήσιο Rolex και να αφήσει τα homage Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Δεκέμβριος 08, 2018, 14:17:08 μμΚαλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ωραίο ρολόι,όχι τόσο το μπρασελε
Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 08, 2018, 13:08:34 μμ...SEIKO σήμερα, για να κουρδίζει.Τα άλλα είναι Eco-Drive, ή Quartz και δεν έχουν ανάγκη Καλό ΣΚ, και αύριο, ....βλέπουμε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ ωραια!
...SEIKO σήμερα, για να κουρδίζει.Τα άλλα είναι Eco-Drive, ή Quartz και δεν έχουν ανάγκη Καλό ΣΚ, και αύριο, ....βλέπουμε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: merlon στις Δεκέμβριος 08, 2018, 14:32:36 μμΜε τον φίλο μου Aποστολη (pafis ) στο πανέμορφο Μέτσοβο . Τον ψήνω να πάρει ένα γνήσιο Rolex και να αφήσει τα homage Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραια πραματα!!Γενοσημα δοκτωρ μου!!!
Η κάσα φέρνει λίγο σε ΠΦ Ναυτίλο ε;
Με τον φίλο μου Aποστολη (pafis ) στο πανέμορφο Μέτσοβο . Τον ψήνω να πάρει ένα γνήσιο Rolex και να αφήσει τα homage
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 08, 2018, 14:20:14 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Δεκέμβριος 08, 2018, 14:17:08 μμΚαλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ωραίο ρολόι,όχι τόσο το μπρασελεΤον δικασες
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 08, 2018, 12:54:52 μμΑυτο ειναι το διασημο cazzomir
Αυτο ειναι το διασημο cazzomir
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.