0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα αρχίζουν οι εξορμήσεις, λόγω Χριστουγέννων (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: kloze στις Δεκέμβριος 07, 2018, 21:25:29 μμΣήμερα αρχίζουν οι εξορμήσεις, λόγω Χριστουγέννων (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑ!!! Πολύ καλή ιδέα!!!Τα δικά μου märklin πήραν τη θέση τους εδώ και μερικές μέρες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα λοιπον και να βαλω κι εγω μια φωτο με marklin(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Δεκέμβριος 08, 2018, 08:48:42 πμΚαλημερα λοιπον και να βαλω κι εγω μια φωτο με marklin(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΣυγγνώμη Γερογιαν, αυτα τα μαρκλιν τι προελςυσης είναι? Δεν πιστευω να ειναι τπτ μη ιταλικά! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γνώριζα τι είναι αλλά κατι δεν μου πηγαινε καλά με το όνομα! Γερμανικά είπες? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποτι καταλαβαινω γερογιαν, πρέπει να χουν πάρει πόδι οι αλφαρομεο και να κυκλοφορεις με αουντι Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παω στοίχημα ότι όταν βγηκε η φώτο δεν ηξερες ουτε τα πανεραι Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.