0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξαναβρεθηκε μπροστά μου μετα απο καιρό, μου φαίνονταν μικρό πάντα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξαναβρεθηκε μπροστά μου μετα απο καιρό, μου φαίνονταν μικρό πάντα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: DOCORTHO στις Σεπτέμβριος 15, 2018, 14:51:15 μμΞαναβρεθηκε μπροστά μου μετα απο καιρό, μου φαίνονταν μικρό πάντα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛιτο και κομψο!!Να το φορας παντα με υγεια Τασο!!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τυχαία και αναπάντεχη συνάντηση με αγαπημένο φιλαράκι και γνωριμία με squale.Πρώτη φορά είδα κάποιο από κοντά και κατάλαβα γιατί, τόσα χρόνια τόσος ντόρος.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πιο ομορφο δεν ξερω,ΑΛΛΑ αυτο κραταει την εταιρια
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 15, 2018, 22:48:14 μμΠιο ομορφο δεν ξερω,ΑΛΛΑ αυτο κραταει την εταιριαόντως, και κρίνοντας εξ ιδιων, δεν νομίζω να αγοράσω κάποιο άλλο Omega, αφήνοντας βέβαια ένα παραθυράκι ανοικτό για το ΜΚ2 του '70.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.