0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Για πείτε παιδιά, μου πάει?Καλά έκανα και το πήρα?
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 25, 2014, 18:06:01 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στέλιο πολύ καλό!!!!Καλορίζικο!!! Καλές ώρες να δείχνει και να το χαρείς με Υγεία!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλορίζικα παιδιά!!!Πάντα καλές ώρες να δείχνουν!Αυτό του Στέλιου δεν το ξέρω, ούτε μου πολυαρέσει, αλλά αν πατινάρει θα γίνει εκπληκτικό!
free image host
πηγα και το δοκιμασακαλοοοοο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στην εφορία από το πρωί... ΈλεοςΣτάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 25, 2014, 13:38:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στην εφορία από το πρωί... ΈλεοςΣτάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν σου αρέσει το ρολόι του batman? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.