0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι,σαν να υπαρχει ενα πλαστικο πανω στο ρολοι
Χαρη δειξε λιγο ολο το isofrane να δω μπουκλα να παρω ιδεα...
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 17, 2014, 19:05:07 μμΧαρη δειξε λιγο ολο το isofrane να δω μπουκλα να παρω ιδεα...ποιά όλα ρε Μήτσο....ένα έχω...αυτό δεν είναι iso...
Παράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 17, 2014, 19:06:50 μμΠαράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 17, 2014, 19:05:07 μμΧαρη δειξε λιγο ολο το isofrane να δω μπουκλα να παρω ιδεα...ποιά όλα ρε Μήτσο....ένα έχω...αυτό δεν είναι iso...ναι απο το iso που εχεις ζητησα μια φωτο να φαινεται και η μπουκλα... η το ενα που εχεις δεν ειναι iso;
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 17, 2014, 19:18:35 μμΠαράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 17, 2014, 19:06:50 μμΠαράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 17, 2014, 19:05:07 μμΧαρη δειξε λιγο ολο το isofrane να δω μπουκλα να παρω ιδεα...ποιά όλα ρε Μήτσο....ένα έχω...αυτό δεν είναι iso...ναι απο το iso που εχεις ζητησα μια φωτο να φαινεται και η μπουκλα... η το ενα που εχεις δεν ειναι iso;έχω το isofrane στο Sumo...αργότερα θα ανεβάσω στο νήμα της Seiko...αυτό εδώ που είδες στο 007 είναι Benarus....καμιά σχέση με τα Isofrane που είναι κορυφαία!
Παράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 16, 2014, 20:55:51 μμμετράω ώρες.... Χαρη ιδιο usb εχουμε δε το δεχομαι!!!
μετράω ώρες....
Πω πω,του SKX το καγκελο γινεται σημερα! Περιμενετε να ερθει και του Batman και του george και θα δειτε τι εχει να γινει Εγω Seiko Quartz ολη την εβδομαδα σερι
.. καρπισια... καρπισια...
Eis λες και το πηρες χθες ειναι το ρολοι! φοβερη η κατασταση του
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.