0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα όμορφα ρολόγια αλλα το orient τα "σπάει" ! Εγώ με το beater πάλι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Iphone using Tapatalk
Και σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: g_squared στις Σεπτέμβριος 11, 2014, 23:38:24 μμΚαι σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραιο ρολοι!το μπρασελε ομως οντως δειχνει διαφορετικο
ωραία ρολόγια κύριοι!!! Να τα χαίρεστε!!Είμαι πολύ περίεργος να δω το συγκεκριμένο Orient απο κοντά - δεν έχω δει ποτέ!!Δημήτρη, άλλαξες στεφάνη στο Vostok?
Παράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 12, 2014, 13:05:19 μμωραία ρολόγια κύριοι!!! Να τα χαίρεστε!!Είμαι πολύ περίεργος να δω το συγκεκριμένο Orient απο κοντά - δεν έχω δει ποτέ!!Δημήτρη, άλλαξες στεφάνη στο Vostok?Ναι και πισω καπακι... εχω βαλει open back (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
οτι το φοραω συχνα ναι αλλα οχι ειναι ακομα σε 99% κατασταση η φωτο ειναι χαλια... μονο το τσαμακι του εχει 2 γρατσουνιες τιποτε αλλο... παντως εχει γινει πολυ κουκλι
Παράθεση από: _Batman_ στις Σεπτέμβριος 12, 2014, 13:27:24 μμοτι το φοραω συχνα ναι αλλα οχι ειναι ακομα σε 99% κατασταση η φωτο ειναι χαλια... μονο το τσαμακι του εχει 2 γρατσουνιες τιποτε αλλο... παντως εχει γινει πολυ κουκλι ...πάρε το iphone 6 να βγάλεις καμιά της προκοπής δώσε μας και καμιά καλύτερη κοντινή να δούμε τη στεφάνη
καλησπέρα...
Παράθεση από: capt-dim στις Σεπτέμβριος 12, 2014, 15:09:34 μμκαλησπέρα...ενα ιαπωνικο κατανα ταίριαζε περισσότερο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.