0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει δηλώσει οτι δεν θέλει να κερδίσει το τζόκερ.Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Thanks για τα σχόλια σας ...Η παραλία η συγκεκριμένη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Μαύρο Λιθαρι Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Σαρωνίδα Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Και παλι ευχαριστω....παρτε και μια απο τα οπισθια.!!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απόψε έχει μπάρμπεκιου ....Θα μυρίσει λάστιχο....>
ΜαριεΕγω ειχα παρει απο Dagaz σιλικονης αυτο το βαφλα ,πολυ καλο μαλακο δεν κολλουσαν χνουδια
Παράθεση από: constantine στις Ιούλιος 26, 2014, 01:04:30 πμΜαριεΕγω ειχα παρει απο Dagaz σιλικονης αυτο το βαφλα ,πολυ καλο μαλακο δεν κολλουσαν χνουδια Με ενοχλει πολυ οταν κολλανε γι αυτο λεω!!Για δωσε λινκ φιλε!!
Παράθεση από: marios_ch στις Ιούλιος 26, 2014, 01:41:42 πμΠαράθεση από: constantine στις Ιούλιος 26, 2014, 01:04:30 πμΜαριεΕγω ειχα παρει απο Dagaz σιλικονης αυτο το βαφλα ,πολυ καλο μαλακο δεν κολλουσαν χνουδια Με ενοχλει πολυ οταν κολλανε γι αυτο λεω!!Για δωσε λινκ φιλε!!http://www.10watches.com/apps/webstore/products/show/1163481
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.