0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PanosI στις Ιούλιος 20, 2014, 20:30:05 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραίος κόμματος!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 20, 2014, 20:44:55 μμΠαράθεση από: PanosI στις Ιούλιος 20, 2014, 20:30:05 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραίος κόμματος!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ακόμα πιο ωραίος κόμματος.......και όσον αφορά την τοποθεσία, μπαλκόνι στην Αθήνα βέρσους παραλία στην Χαλκιδική, μια κατάθλιψη με πιάνει !!!!!Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 19, 2014, 23:25:14 μμ
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 19, 2014, 23:25:14 μμΠανο γύρισα, αν αυτό σε παρηγορεί.....από αύριο δουλειά...
Να δω πότε θα κατηφορίσεις ρε αλήτη...Το Σαβ/κο εγώ το πέρασα με mako xl σε καουτσούκ...Στο βάθος έχεις χαιρετίσματα από τον μικρούλη...
Αφού είπα ότι θα γίνει, θα γίνει....απλά έμπλεξα με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω δουλειάς και δε μου έμεινε καθόλου ελέυθερος χρόνος...Ποιός μικρός; Αυτός ρε συ μεγάλωσε πολύ!!!Σε λίγο θα αρχίσει να σου παίρνει το moon...
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 20, 2014, 23:44:37 μμΑφού είπα ότι θα γίνει, θα γίνει....απλά έμπλεξα με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω δουλειάς και δε μου έμεινε καθόλου ελέυθερος χρόνος...Ποιός μικρός; Αυτός ρε συ μεγάλωσε πολύ!!!Σε λίγο θα αρχίσει να σου παίρνει το moon... το Orient!
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 20, 2014, 23:44:37 μμΑφού είπα ότι θα γίνει, θα γίνει....απλά έμπλεξα με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω δουλειάς και δε μου έμεινε καθόλου ελέυθερος χρόνος...Ποιός μικρός; Αυτός ρε συ μεγάλωσε πολύ!!!Σε λίγο θα αρχίσει να σου παίρνει το moon... Ήδη παίρνει το αυτοκίνητο και γράφει στο φόρουμ αντί για μένα...
Παράθεση από: Vagelis στις Ιούλιος 20, 2014, 23:47:07 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιούλιος 20, 2014, 23:44:37 μμΑφού είπα ότι θα γίνει, θα γίνει....απλά έμπλεξα με πολλά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω δουλειάς και δε μου έμεινε καθόλου ελέυθερος χρόνος...Ποιός μικρός; Αυτός ρε συ μεγάλωσε πολύ!!!Σε λίγο θα αρχίσει να σου παίρνει το moon... Ήδη παίρνει το αυτοκίνητο και γράφει στο φόρουμ αντί για μένα... άλλο ένα ρεκόρ για το gwf....έχουμε τον πιο μικρό mod ever!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.