0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: DragonAce στις Ιούλιος 05, 2013, 19:15:54 μμΩραίο χρώμα ο ιμάντας!
Σας ευχαριστώ πολυ όλους για το καλωσόρισμα. George δεν έχω μνήμη ελέφαντα, απλά έψαξα τα πάντα πριν το παραγγείλω και μια από τις λίγες αναφορές με έστειλε εδώ. Για κάποιο περίεργο λόγο αυτό το ρολόι δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο θα περίμενα.Anyway, για σήμερα πρωινό καφεδάκι με το, επίσης φρέσκο, Seiko 5 SNZG11j1, στο αρχικό του λουράκι.Και μια από την ημέρα που μου ήρθε, πριν ακόμη το σετάρω. Ειρωνικά, είναι ακουμπισμένο σε ένα μεγάλο κομμάτι quartz
Παράθεση από: Lucretius στις Ιούλιος 06, 2013, 10:32:37 πμΣας ευχαριστώ πολυ όλους για το καλωσόρισμα. George δεν έχω μνήμη ελέφαντα, απλά έψαξα τα πάντα πριν το παραγγείλω και μια από τις λίγες αναφορές με έστειλε εδώ. Για κάποιο περίεργο λόγο αυτό το ρολόι δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο θα περίμενα.Anyway, για σήμερα πρωινό καφεδάκι με το, επίσης φρέσκο, Seiko 5 SNZG11j1, στο αρχικό του λουράκι.Και μια από την ημέρα που μου ήρθε, πριν ακόμη το σετάρω. Ειρωνικά, είναι ακουμπισμένο σε ένα μεγάλο κομμάτι quartzπουσαι Lucretius poso einai h diametros xwris korwna?ποσο ειναι η κασα χωρις την κορωνα απο 9 εως 3 (απο ακρη σε ακρη)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Ιούλιος 06, 2013, 13:29:48 μμΠαράθεση από: Lucretius στις Ιούλιος 06, 2013, 10:32:37 πμΣας ευχαριστώ πολυ όλους για το καλωσόρισμα. George δεν έχω μνήμη ελέφαντα, απλά έψαξα τα πάντα πριν το παραγγείλω και μια από τις λίγες αναφορές με έστειλε εδώ. Για κάποιο περίεργο λόγο αυτό το ρολόι δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο θα περίμενα.Anyway, για σήμερα πρωινό καφεδάκι με το, επίσης φρέσκο, Seiko 5 SNZG11j1, στο αρχικό του λουράκι.Και μια από την ημέρα που μου ήρθε, πριν ακόμη το σετάρω. Ειρωνικά, είναι ακουμπισμένο σε ένα μεγάλο κομμάτι quartzπουσαι Lucretius poso einai h diametros xwris korwna?ποσο ειναι η κασα χωρις την κορωνα απο 9 εως 3 (απο ακρη σε ακρη)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Η διάμετρος του γυαλιού είναι 35 χιλιοστά. Της κάσας (εσωτερικά) είναι 35,5 (έχει ένα μικρότατο κενό μεταξύ γυαλιού και κάσας). Εξωτερικά, χωρίς την κορώνα είναι στα 42 χιλιοστά
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πάνο SEIKO και εγώ αλλά 45 χρονών και ταχύ παλμό!ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using Tapatalk HD
Εδώ και 10 μέρες φανατικά αυτό.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.