kastor77 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: d7k9 στις Μάιος 27, 2013, 14:19:25 μμΔεν το φόρεσα εγώ, της καλής μου είναι...τι είναι όμως; Καλή εβδομάδα φίλτατοι!!!Ωραίο!Ingersoll?Stuhrling?
Δεν το φόρεσα εγώ, της καλής μου είναι...τι είναι όμως; Καλή εβδομάδα φίλτατοι!!!
Πολυ ωραιο. Εγω μεχρι να αξιωθω να παρω κατι αντιστοιχο, θα πρεπει να αρκεστω σε αυτο, το οποιο μολις παρελαβα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.πολυ ομορφο και ταιριάζει με το λουρακι!
Το γούρικο project, το φοράω απο σημερα μεχρι το τέλος της εξεταστικής, κατι ξερει ο damokles και το πηρε μαζι του.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
κι εγω κατι παρομοιο
Παράθεση από: director στις Μάιος 27, 2013, 23:21:49 μμκι εγω κατι παρομοιοκόσμημα!!!
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάιος 27, 2013, 23:54:31 μμΠαράθεση από: director στις Μάιος 27, 2013, 23:21:49 μμκι εγω κατι παρομοιοκόσμημα!!! Ευχαριστω πολυ,το επομενο θα ειναι ROLEX
.....νάρα, Βασίλη. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Σε φαντάζομαι να γελάνε και τα μουστάκια σου, όταν τραβάς τις φωτό
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.