0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω πάρει μαζί όλη την κασετίνα και τα παρελκόμενα. Του φουστη, δεν θα χαλαρώσω?
Μέχρι να έρθει ο Κινέζος, βολεύομαι με τον Ιάπωνα... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Guten Tag Kamaraden(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να βάλω άλλο ρολοι.
Βουτιές!!!! Πολλές βουτιές!!!
(Νίκο όντως υσχύει..)Γιώργο ξεκινώντας από τα καλά ότι κάθεται πολύ άνετα και ωραία πάνω στο καρπό χωρίς να ενοχλεί με το μαμά λουράκι.Πολύ ποιοτικό πραγματικά ειδικά για τα λεφτά του που δεν περιμένει κάποιος κάτι το σούπερ ιδιαίτερο. Επίσης μου αρέσει το ανάγλυφο σκάφανδρο στο caseback.Για χρονομετρία δεν θα σταθώ μιας και μιλάμε για ecodrive ..Στα κατά του τώρα..βαρύ...εώς πολύ βαρύ και ψιλοκουράζει εάν δεν έχει συνηθίσει κάποιος το βάρος, επίσης έχει μεγάλο ύψος που δεν ενδείκνυται για χειμώνα (ρούχα κλπ) άρα ένα pure diver watch που το ευχαριστιέτε κανείς τις θερινές περιόδους.Για μέχρι εκεί και στα λεφτά του μιλάμε για μια κλασσική vfm citizen επιλογή!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα 1.3m!!! Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.