0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανέμορφο!
Και αυτόνομα και μαζί με τον ωροδεικτη Σπύρο,η κορώνα εφόσον ξεβιδωθει έχει δύο θέσεις,στη πρώτη προς τα πάνω φτιάχνει το δείκτη GMT και προς τα κάτω την ημερομηνία και η δεύτερη σταματάει μηχανισμό και ρυθμίζεις ώρα και κινείται μαζί και ο δείκτης GMTΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ Σπύρο, από τις αρχές που μπήκα εδώ εσύ και ο Γιώργος για δύο πράγματα μου λέγατε,ένα GMT και ένα Ρολεξ. Η αλήθεια είναι πως αυτό το Tag έχει γίνει το αγαπημένο μου ρολόι για κάθε ημέρα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε,έχει περάσει από τα χέρια σου Ρολεξ,σωστα?
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 27, 2019, 19:12:27 μμΑλέξανδρε,έχει περάσει από τα χέρια σου Ρολεξ,σωστα?Όχι Γιώργο,όχι ακόμα.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσοι Αλεξανδροι είστε ?
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 27, 2019, 19:35:12 μμΠόσοι Αλεξανδροι είστε ?Αυτόν, δεν το λένε Αλέξανδρο. Απλώς ζηλεύει που όλο ασχολούμαστε με τον άλλον, και ...............προσπαθεί να γίνει Χαλίφης, στην θέση του Χαλίφη.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.