Argo982001 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωχ ! Επαναστατικό ! Ετοιμάζεται για την επέτειο.
Το ρολόι της Αλ Κάιντα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θελει μαστορα. Αυριο θα χρειαστω τα φωτα σας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλες δυο στασεις για σπιτι!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Νοέμβριος 13, 2019, 20:10:47 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλες δυο στασεις για σπιτι!Sent from my iPhone using TapatalkΚοιτάζοντας το δε θα καταλάβεις πότε θα φτάσεις
Παράθεση από: Evangelos στις Νοέμβριος 13, 2019, 20:10:47 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλες δυο στασεις για σπιτι!Sent from my iPhone using TapatalkNow??(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Θελει μαστορα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οσο και να το κουρδισεις ή να το κουνησεις δεν.Κραταει λιγο reserveΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Νοέμβριος 13, 2019, 20:11:59 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Νοέμβριος 13, 2019, 20:10:47 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλες δυο στασεις για σπιτι!Sent from my iPhone using TapatalkΚοιτάζοντας το δε θα καταλάβεις πότε θα φτάσειςΜην βάζεις στοίχημα ! Εκεί, τα δρομολόγια πάνε με το λεπτό. Αν έρθει η ώρα, είσαι στην στάση σου, και ......κατεβαίνεις.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.