0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
FYI tissot 2030 infohttp://www.crazywatches.pl/tissot-seastar-2030-quartz-1977Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Νοέμβριος 13, 2019, 17:55:47 μμFYI tissot 2030 infohttp://www.crazywatches.pl/tissot-seastar-2030-quartz-1977Sent from my iPhone using TapatalkΕυάγγελε, νομίζω το είχες ξαναβάλει. Το θυμάμαι.Απολύτως χρήσιμο στον Παναγιώτη, που είναι έτοιμος ( με το γαλλικό ), να το ανοίξει. Παναγιώτη, έτσι είναι μέσα. Το είδες. Εντάξει ? Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Οπότε, ασε το ρολόι σου ήσυχο.
Παράθεση από: P.I.T. στις Νοέμβριος 13, 2019, 10:55:00 πμΚαλημέρα!Κηρύσσω την Tissot Wednesday από σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Kai nomiza eixa spanio roloi Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα!Κηρύσσω την Tissot Wednesday από σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Άσε τα μπράβο και δείξε καρπό!
Παράθεση από: Evangelos στις Νοέμβριος 13, 2019, 17:46:52 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Νοέμβριος 13, 2019, 10:55:00 πμΚαλημέρα!Κηρύσσω την Tissot Wednesday από σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Kai nomiza eixa spanio roloi Sent from my iPhone using TapatalkΓεια σου Ευάγγελε! Έχω γράψει στα νήματα ότι το είδα σε δική σου δημοσίευση, που το είχες δει στο Instagram. Μου έκανε κι εμένα τέτοια εντύπωση που άρχισα να το αναζητώ. Μόλις το βρήκα το πήρα.Με κουτί, εντυπάκι και σφραγίδα από το αγγλικό κατάστημα που αγοράστηκε το 1984.Ευχαριστώ Ευάγγελε που το δημοσίευσες!Πάντως όσο έχω ψάξει, αυτό με τη 10γωνη στεφάνη έχει μια σπανιότητα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ταπεινός αυτό το καιρό(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.