TATAR, Wolf-, stelios029 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stavros_ch στις Αύγουστος 25, 2012, 18:52:57 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοφόρετο Σταύρο. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά πιστεύω ότι φτιάχτηκε για το χέρι σου ρε φίλε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Μπράβο βρε Γιώργο!Αγορά με νόημα και κίνητρο για να ξυπνήσουν υπέροχες αναμνήσεις!Να το φοράς με υγεία και χαρά εύχομαι!
Παράθεση από: bost στις Αύγουστος 25, 2012, 12:58:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Μπράβο βρε Γιώργο!Αγορά με νόημα και κίνητρο για να ξυπνήσουν υπέροχες αναμνήσεις!Να το φοράς με υγεία και χαρά εύχομαι!+1!μπραβο ρε φιλε!καλοφορετο!
Σταματησα να σκεφτομαι την περιπετεια,και το φοραω σχεδον καθημερινα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.