0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pugman στις Δεκέμβριος 30, 2017, 23:46:17 μμΠαράθεση από: theodoxos στις Δεκέμβριος 29, 2017, 11:03:36 πμκαλημέρα στην παρέα, προβλεπόταν καφεδάκι σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο! Το είδα κ από κοντά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Που θα το βρουμε,ενα??
Παράθεση από: theodoxos στις Δεκέμβριος 29, 2017, 11:03:36 πμκαλημέρα στην παρέα, προβλεπόταν καφεδάκι σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο! Το είδα κ από κοντά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλημέρα στην παρέα, προβλεπόταν καφεδάκι σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραίο! Το είδα κ από κοντά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χρονια πολλα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειπα να το ξαναδοκιμασω..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικα πιθανον να το κρατησω αλλα να κανω καμια μοντιφα με dial απο stargate.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μου αρεσει τοσο πολυ το ξεθωριασμενο μαυρο του SLA.Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.