0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: spirosg75 στις Δεκέμβριος 27, 2017, 23:11:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα σημάδια πολλά, οι αναμνήσεις αμέτρητες... το αγαπημένο seiko του παππού μου!Πολύ ομορφο να το χαιρεσε και παντα γερος να εισαι να σου θυμιζει το αγαπημένο σου προσωπο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τα σημάδια πολλά, οι αναμνήσεις αμέτρητες... το αγαπημένο seiko του παππού μου!
το βράδυ με φίλους σε ωραία παρέα ... και καλο φαγητό ...και το πρωί ... χορεύοντας με τα κύματα ....( στην πραγματικότητα μας γ@μησε ο νοτιάς
Παράθεση από: sneakysneaky στις Δεκέμβριος 28, 2017, 13:40:45 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ανήμερα Χριστουγέννων η φωτογραφία, αλλά την ανεβάζω καθυστερημένα. Χρόνια πολλά σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkO κούκλος/κλα κλέβει την παρασταση!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ανήμερα Χριστουγέννων η φωτογραφία, αλλά την ανεβάζω καθυστερημένα. Χρόνια πολλά σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 28, 2017, 15:31:17 μμτο βράδυ με φίλους σε ωραία παρέα ... και καλο φαγητό ...και το πρωί ... χορεύοντας με τα κύματα ....( στην πραγματικότητα μας γ@μησε ο νοτιάς Καλοταξιδος παντα Καπετανιε!
Καλημερα!
Γιώργο καλημέρα! Πολύ καλός!
καλημέρα στην παρέα, προβλεπόταν καφεδάκι σήμερα
Τα σημάδια πολλά, οι αναμνήσεις αμέτρητες... το αγαπημένο seiko του παππού μου!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.