macosoul και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 14, 2017, 14:43:13 μμΠειτε κι αλλα, πειτε... Προβλέπω up στα 250€... Όποιος προλάβει.
Πειτε κι αλλα, πειτε...
Το ειδα εγω το ονειρο...Ηταν που λες δυο ανδρες με μπλε στολες μεσα στη θαλασσα και πνιγοντουσαν απ τα κυμματα και τους προσπερνουσε ενα κοτερο οπου πανω του ηταν ενας αλλος κυριος, ωραια ντυμενος και τους χαιρετουσε χαμογελαστος καθως ξεμακραινε...
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 14, 2017, 12:36:56 μμ...για να υποστηρίξω τον φίλο μου. Ρεπώ σήμερα το GMT, M αρεσει πολύ αυτό το ρολόι!
...για να υποστηρίξω τον φίλο μου. Ρεπώ σήμερα το GMT,
Καλημέρα στην παρέα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 14, 2017, 17:57:35 μμΓια μαχη σε κοβω...
Για μαχη σε κοβω...
Προισταμαι στο αλεξανδρειο Γιωργο, Αρης-sidigas και χω μια βαρεμαρα Τριτιατικα....
Προισταμαι στο αλεξανδρειο Γιώργο..
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 14, 2017, 19:00:37 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 14, 2017, 17:57:35 μμΓια μαχη σε κοβω... Προισταμαι στο αλεξανδρειο Γιωργο, Αρης-sidigas και χω μια βαρεμαρα Τριτιατικα....
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 14, 2017, 19:05:40 μμΠαράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 14, 2017, 19:00:37 μμΓια μαχη σε κοβω... Να το φορέσεις ξανά.Καλά πήγε
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 14, 2017, 19:00:37 μμΓια μαχη σε κοβω...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.