watchman και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα.Χρονια πολλα σε ολους.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Petros1 στις Μάρτιος 25, 2017, 13:44:33 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Μάρτιος 25, 2017, 13:37:55 μμΠριν τρεις μερες παρηγγειλα αυτο καθως και στην εκδοση του με χρυσο και μπλε!!! Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 25, 2017, 13:48:46 μμΧαρη,υποκαταστατα Rolex Για κατι φιλαρακια τα πηρα, μια χαρα, the absolute low cost vfm sub homage!!! Μου ηθελαν να παρουν κατι κοπιες ρόλεξ, αυτα που κυκλοφορουν σε σελιδες του fb (wholesale κλπ) και ειπα "ωωωωωπ, πισω"... Αφου θελετε sub ας παρουμε κατι ποιοτικο!!
Παράθεση από: harolagoha στις Μάρτιος 25, 2017, 13:37:55 μμΠριν τρεις μερες παρηγγειλα αυτο καθως και στην εκδοση του με χρυσο και μπλε!!!
Πριν τρεις μερες παρηγγειλα αυτο καθως και στην εκδοση του με χρυσο και μπλε!!!
Χαρη,υποκαταστατα Rolex
Παράθεση από: Petros1 στις Μάρτιος 24, 2017, 17:46:48 μμαυτο Πετρο μου αρεσει πολυ περισσότερο απο το 007, και το μπρασελε αυτο του παει πολυ
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάρτιος 25, 2017, 14:00:58 μμfree upload image(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιορτάζεις κι έβαλες τα καλά σου.
free upload image
image upload no adsΧρόνια πολλά...
Μετά από πολλά κιλά μπακαλιάρο με σκορδαλιά, τι καλύτερο από μια βόλτα στην παραλία...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Μάρτιος 25, 2017, 13:51:14 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Μάρτιος 25, 2017, 13:44:33 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Μάρτιος 25, 2017, 13:37:55 μμΠριν τρεις μερες παρηγγειλα αυτο καθως και στην εκδοση του με χρυσο και μπλε!!! Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 25, 2017, 13:48:46 μμΧαρη,υποκαταστατα Rolex Για κατι φιλαρακια τα πηρα, μια χαρα, the absolute low cost vfm sub homage!!! Μου ηθελαν να παρουν κατι κοπιες ρόλεξ, αυτα που κυκλοφορουν σε σελιδες του fb (wholesale κλπ) και ειπα "ωωωωωπ, πισω"... Αφου θελετε sub ας παρουμε κατι ποιοτικο!! Εχεις γινει ο Ρομπεν των ρολογιων του Α. Τ. Θεσσαλονίκης! !!
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάρτιος 25, 2017, 17:56:29 μμΜετά από πολλά κιλά μπακαλιάρο με σκορδαλιά, τι καλύτερο από μια βόλτα στην παραλία... Βουτα το
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.