0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστευω ναι.Κατι λειπει?Γνωμες?Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: tetos στις Μάρτιος 14, 2017, 13:04:21 μμΠιστευω ναι.Κατι λειπει?Γνωμες?Εγώ θα πρότεινα μια μπρούτζινη mat (ή και "φθαρμένη") στεφάνη...!Στέφανε, επειδή ασχολούμαι με σχεδιασμό, ξάθαψα απο το αρχείο μου μια σχετική (λέμε τώρα) "φωτο" από δικό μου σχέδιο:Εντάξει, τα χρώματα είναι στο περίπου, αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα...Αν λοιπόν είναι τεχνικά εφικτό και οικονομικά προσιτό, θα μπορούσες να το δοκιμάσεις... -Θ.
Πιστευω ναι.Κατι λειπει?Γνωμες?
Παράθεση από: tetos στις Μάρτιος 14, 2017, 13:04:21 μμΠιστευω ναι.Κατι λειπει?Γνωμες?Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkέχει χώρο,γράψε γύρω γύρω "Πρώτη φορά Αριστερά"
Απο photoshop(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Μάρτιος 14, 2017, 11:55:28 πμSent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάθε φορά που το βλέπω μου μαγνητίζει το βλέμμα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.