Giorgos_I και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: STF στις Φεβρουάριος 01, 2017, 23:02:39 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 01, 2017, 17:43:55 μμΣήμερα,μετά από καιρό...Πέτρο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!Σε παρακαλώ πες μου ref να διαβάσω και να δω περισσότερα για αυτό το ρολόι ή μήπως έχεις κάνει παρουσίαση;Εννοείται...http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=8896.0
Παράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 01, 2017, 17:43:55 μμΣήμερα,μετά από καιρό...Πέτρο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!Σε παρακαλώ πες μου ref να διαβάσω και να δω περισσότερα για αυτό το ρολόι ή μήπως έχεις κάνει παρουσίαση;
Σήμερα,μετά από καιρό...
Ωραία παρουσίαση και ωραίες φωτό! Τον Ιππόκαμπο κανονικά δεν τον χρησιμοποιεί στα Seamaster;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βρέθηκε άνθρωπος να το αναστήσει...Το κακό με τη δουλειά μας είναι ότι δυστυχώς η χρήση που τους κάνω δεν είναι για τη βιτρίνα...Έχει φάει Βραχονησίδα ...
Παράθεση από: κομάντο στις Φεβρουάριος 01, 2017, 23:11:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βρέθηκε άνθρωπος να το αναστήσει...Το κακό με τη δουλειά μας είναι ότι δυστυχώς η χρήση που τους κάνω δεν είναι για τη βιτρίνα...Έχει φάει Βραχονησίδα ...Φίλε κομάντο,Επειδή έχω δεί πολλά παλιά που τα "ανασταίνουν", θα σου πρότεινα να φτιάξεις ΜΟΝΟΝ τα εσωτερικά της μηχανής ( quartz ), και την εξωτερική εμφάνιση να την αφήσεις οπως είναι. Μην την αλλοιώσεις, χάνει τον χαρακτήρα του. Ασε τα σημάδια της υγρασίας και τις "ουλές" της χρήσης.Ετσι κάνουν σε όλα τα κάποιας ηλικίας και "διαδρομής", που έχουν πάνω τους μια ιστορία.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 01, 2017, 09:29:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό μήνα.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) άψογη!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό μήνα.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αν και είμαι πολύ συντηρητικός με αυτά ως γνωστόν,σήμερα έκανα ένα μικρό λουροπείραμα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.