0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξανά ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εννοείται!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 29, 2016, 10:43:19 πμΕννοείται!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk... έκανες κίνηση ματ ... μ αυτό το ρολόι .... θέλουμε προσεχώς πολλές φώτο ... και προβλέπω να βαράμε τα κεφάλια μας ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) μ... και πάλι καλοφόρετο .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 29, 2016, 11:10:18 πμΠαράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 29, 2016, 10:43:19 πμΕννοείται!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk... έκανες κίνηση ματ ... μ αυτό το ρολόι .... θέλουμε προσεχώς πολλές φώτο ... και προβλέπω να βαράμε τα κεφάλια μας ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) μ... και πάλι καλοφόρετο .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εσύ τα λές αυτά ? Τώρα βάλε καμμιά φωτό από χιόνι στην θάλασσα. Εγώ στο βουνό, με 6 πόντους καθαρό ύψος, δεν έχω φωτογραφική.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 29, 2016, 11:24:34 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 29, 2016, 11:10:18 πμΠαράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 29, 2016, 10:43:19 πμΕννοείται!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk... έκανες κίνηση ματ ... μ αυτό το ρολόι .... θέλουμε προσεχώς πολλές φώτο ... και προβλέπω να βαράμε τα κεφάλια μας ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) μ... και πάλι καλοφόρετο .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εσύ τα λές αυτά ? Τώρα βάλε καμμιά φωτό από χιόνι στην θάλασσα. Εγώ στο βουνό, με 6 πόντους καθαρό ύψος, δεν έχω φωτογραφική. ... καλημέρα Γιώργη .... μια απο τα ίδια και εγώ .... σήμερα το πρωί η θάλασσα άχνιζε ... απίστευτη εικόνα .... αλλά δεν είχα φωτο μηχανή ...
Παράθεση από: Greg στις Δεκέμβριος 29, 2016, 10:43:19 πμΕννοείται!!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλοφόρετο Γρηγόρη και να το φχαριστηθείς με υγεία το 2017!
Εννοείται!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρες στο λευκό τοπίο σήμερα το πρωί!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Δεκέμβριος 29, 2016, 09:38:53 πμΞανά ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φοβερό και τρομερό το ρολόι, από κοντά!
Άντε ώρα να γράφω σιγά σιγά και παρουσιάσεις
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.