0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 26, 2016, 15:28:47 μμκαλησπέρα σας ...Πάμε και με ελικόπτερα τώρα ? Βλέπω Ακρόπολη, Βουλή, Σταδιο ( Καλλιμάρμαρο ), κλπ, οπότε, αν οι διοπτεύσεις μου είναι σωστές, ανέβηκες Λυκαβητό
καλησπέρα σας ...
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 26, 2016, 15:28:47 μμκαλησπέρα σας ...Καπετάνιε, όπως πάντα! Δε περιμένω κάτι λιγότερο από εσένα!
Παράθεση από: xrhstosaa στις Δεκέμβριος 25, 2016, 19:49:31 μμwindows 7 print screenΚαλα Χριστουγεννα σε ολους!Χρόνια πολλά για την γιορτή σου Χρήστο!Το ρολόι κορυφαίο!
windows 7 print screenΚαλα Χριστουγεννα σε ολους!
Παράθεση από: xrhstosaa στις Δεκέμβριος 25, 2016, 19:49:31 μμwindows 7 print screenΚαλα Χριστουγεννα σε ολους!Ρε τι ρολογαρα είναι αυτή; χρόνια πολλά! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Παράθεση από: xrhstosaa στις Δεκέμβριος 25, 2016, 19:49:31 μμwindows 7 print screenΚαλα Χριστουγεννα σε ολους!Ότι πρέπει για την ονομαστική σου εορτή! Χρόνια πολλά Χρήστο!
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου Χρήστο!
Καλημέρα σε όλους. Τέσσερις μέρες μέχρι ...τα 4 δις φόρους.
Καλημέρα σε όλους. Τέσσερις μέρες μέχρι ...τα 4 δις φόρους. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Δεκέμβριος 27, 2016, 12:26:01 μμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚορυφή !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.