0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έξω από τα νερα του ο αχινος... Με φόντο τα πιερια όρη...Παρέα το έτερον ήμισυ... Και προς άμεση κατανάλωση μεζεκλικια.... Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
upload image online
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 19, 2016, 12:57:39 μμupload image onlineΣπανιότατο καφέ dial, υπέροχο παιχνίδισμα του bezel με χάλκινο bezel του κι επειδή ξέρω το ρολόι από κοντά καταπληκτική υφή από το σιλικονούχο λουράκι του!Ωραίος Γιώργο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Δεκέμβριος 19, 2016, 14:07:43 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 19, 2016, 12:57:39 μμupload image onlineΣπανιότατο καφέ dial, υπέροχο παιχνίδισμα του bezel με χάλκινο bezel του κι επειδή ξέρω το ρολόι από κοντά καταπληκτική υφή από το σιλικονούχο λουράκι του!Ωραίος Γιώργο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εχω τέτοιο διαμάντι και δεν το ήξερα ? Το έβαλα απλώς για την αντίθεση των αξιών με αυτήν του Vacheron. Το πιό φθηνό ( σιγουρα ) και το πιο ακριβό ( ίσως ) στο forum μας.Μην θεωρηθεί κριτική διάθεση ή αρνητισμός, μια και είναι γνωστό ότι είχα και εγώ Vacheron Και χαίρομαι να βλέπω τέτοια αξιοπρεπή ρολόγια, που δείχνουν λεπτό γούστο και καλλιέργεια.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: carl στις Δεκέμβριος 19, 2016, 15:34:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ όμορφο και vintage δύτης!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.