Sakism, makfil και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Seiko ετών 40 για σήμερα...
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 02, 2016, 17:11:17 μμSeiko ετών 40 για σήμερα...καταπληκτικό ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν έχουν καμία δουλειά οι δύτες με τα δέρματα.Το χω σαν αρχή μου αυτό.
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 02, 2016, 17:11:17 μμSeiko ετών 40 για σήμερα...Πάντως, αρέσουν δεν αρέσουν τα αυθεντικά vintage ρολόγια έχουν κάτι!
A ρε, δεκαετία του 1970..Σημάδεψε τα πάντα με την αισθητική της και θα έρθει καιρός που θα κυνηγιούνται σαν τρελά τα τόσο ξεχωριστά δημιουργήματά της!
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 02, 2016, 18:55:20 μμA ρε, δεκαετία του 1970..Σημάδεψε τα πάντα με την αισθητική της και θα έρθει καιρός που θα κυνηγιούνται σαν τρελά τα τόσο ξεχωριστά δημιουργήματά της!+1Νομίζω είμαστε προ των πυλών ήδη Σπύρο...
Παράθεση από: Petros1 στις Νοέμβριος 02, 2016, 16:55:18 μμΔεν έχουν καμία δουλειά οι δύτες με τα δέρματα.Το χω σαν αρχή μου αυτό.Σωστόν
Καλό μήνα με ΠΟΛΥ δυνατά κομμάτια βλέπω από όλους ( μα κι εσύ ΟΟΖΟΟ? )Εγώ σταθερά με το master-G!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.