0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 31, 2016, 09:37:16 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΜαγική ρολογαρα Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 31, 2016, 09:37:16 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΛάμπει κυριολεκτικά! Ωραίο Γιώργο!
Καλημέρα και από μένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους photo uploading
Παράθεση από: Andreas_el στις Οκτώβριος 31, 2016, 07:28:47 πμΚαλημέρα σε όλους photo uploadingΠολυ ομορφο Ανδρεα!!
Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 31, 2016, 10:22:04 πμΠαράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 31, 2016, 09:37:16 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΛάμπει κυριολεκτικά! Ωραίο Γιώργο!...και με το αγαπημενο μου λουρακι!!
Παράθεση από: stavros14 στις Οκτώβριος 31, 2016, 10:31:57 πμΚαλημέρα και από μένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας TapatalkLaco; GK...
Καλή εβδομάδα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.