0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgefl74 στις Οκτώβριος 16, 2016, 14:30:24 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 16, 2016, 10:57:38 πμΠαράθεση από: STF στις Οκτώβριος 16, 2016, 09:54:59 πμΚαλημέρα! Εντουράδα σήμερα!Καλή Κυριακή!Send it from my WatchPhoneΔεν φοβασαι μην κοπανήσει καπου;Sent from my iPhone using TapatalkΤι να πάθει το σκυλί; Εξάλλου μπορείς να αλλάξεις και shroud αν κάτι γίνει.Ωραίος ΣτέφανεΗ μικρή μου συλλογή από ρολόγια έχει σχετικά αναβαθμιστεί (στα δικά μου στάνταρτς πάντα).Κάποιο από τα ρολόγια μου πρέπει να αναλάβει το ρόλο να με συνοδεύει στις σπορ εξορμήσεις μου και σε κάθε απόδραση μου από την Αθήνα, νομίζω πως αυτό θα είναι το PADI Kinetic.Ήδη το έχουμε επισημάνει αλλά αν σε κάποιον αρέσει αυτό το ρολόι για ένα δεν πρέπει να αμφιβάλλει και αυτό είναι το πόσο μαλακά και ανατομικά κάθεται στο χέρι! Το ρολόι σε αυτόν το τομέα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!]
Παράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 16, 2016, 10:57:38 πμΠαράθεση από: STF στις Οκτώβριος 16, 2016, 09:54:59 πμΚαλημέρα! Εντουράδα σήμερα!Καλή Κυριακή!Send it from my WatchPhoneΔεν φοβασαι μην κοπανήσει καπου;Sent from my iPhone using TapatalkΤι να πάθει το σκυλί; Εξάλλου μπορείς να αλλάξεις και shroud αν κάτι γίνει.Ωραίος Στέφανε
Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 16, 2016, 09:54:59 πμΚαλημέρα! Εντουράδα σήμερα!Καλή Κυριακή!Send it from my WatchPhoneΔεν φοβασαι μην κοπανήσει καπου;Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα! Εντουράδα σήμερα!Καλή Κυριακή!Send it from my WatchPhone
Για enduro παρε κατι σε gshock, το padi δεν κανει για χωματα, λασπες και κακοτραχαλα μερη..Ειναι του υγρου στοιχειου
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 16, 2016, 10:33:21 πμΚαλημέρα ... Καλή Κυριακή σε όλους ....!!!!Ωραία φωτό κάπτεν ενός πολύ όμορφου ρολογιού. Από τη στιγμή που το έχεις νομίζω δεν χρειάζεται να βλέπεις προς datejust ή και explorer ακόμα, στο ...δίλημμα σου.
Καλημέρα ... Καλή Κυριακή σε όλους ....!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι άλλη φάση.Δε φαντάζεστε ποσα σχόλια μου κάνουν όποτε φοράω το συγκεκριμένο κομμάτι.
... σας ευχαριστώ παιδιά .... μετά από πολύ καιρό .... ήρθε επιτέλους η ώρα του ......
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.