0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 09, 2016, 12:15:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα!Πολύ όμορφο αυτό το Hami! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα!
Παράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 09, 2016, 16:00:04 μμΠαράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 09, 2016, 12:15:14 μμΚαλημέρα!Πολύ όμορφο αυτό το Hami! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1000
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 09, 2016, 12:15:14 μμΚαλημέρα!Πολύ όμορφο αυτό το Hami! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!
Παράθεση από: xrhstosaa στις Οκτώβριος 09, 2016, 14:29:59 μμupload pictures freeΚαλη Κυριακη σε ολους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
upload pictures freeΚαλη Κυριακη σε ολους
Παράθεση από: xrhstosaa στις Οκτώβριος 09, 2016, 14:29:59 μμupload pictures freeΚαλη Κυριακη σε ολουςΠολυ καλος!!
Γενικά όπως έχω πει πολλές φορές είμαι κατά των nato πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Εδώ έχουμε μία απ αυτές.Καλή Κυριακή.20mb image hosting
Καλημερες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ... η χαρά του παιδιού σήμερα .... και του μπαμπά .... παρατάτε ότι κάνετε και φεύγετε για μαρίνα φλοίσβου .... ίσα που προλαβαίνετε ....!!!! ....αν και δεν έχει σημασία μετά από όλα αυτά το ''τι φοράω σήμερα ....''(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πάντως φόρεσες το κατάλληλο ρολόι καπταιν.Τον ορισμό του racing watch.
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 09, 2016, 12:42:28 μμΚαλημερες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GKΓιώργη, τι έγινε; Η Κυριακή δυσκολεύεται να έρθει;
Παράθεση από: Petros1 στις Οκτώβριος 09, 2016, 11:48:42 πμΓενικά όπως έχω πει πολλές φορές είμαι κατά των nato πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Εδώ έχουμε μία απ αυτές.Καλή Κυριακή.20mb image hostingΠαράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 09, 2016, 12:42:28 μμΚαλημερες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GKΚαι τα δυο χελωνακια ειναι ΠΟΛΥ ωραια κυριοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) και με νατο και με ραμπερ......
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.