0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γρηγόρη, Αλέκο, Νικόλα, Πέτρο, σας ευχαριστώ.Περιμένω κάτι ακόμα να έρθει σε κάνα δεκαήμερο και μετά θα έχω συνολική παρουσίαση
windows 7 print screenΚαλώς σας βρήκα!
Κα-λη-μέ-ρα καινούργια αγάπηηηη
Γρηγόρη, Αλέκο, Νικόλα, Πέτρο, σας ευχαριστώ.Περιμένω κάτι ακόμα να έρθει σε κάνα δεκαήμερο και μετά θα έχω συνολική παρουσίαση EDIT: Δεν καλωσόρισα και το νέο μέλος svl! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
βαλε κανα νατο να παιξει το χρώμα!
Καλημέρες! Καλως ήρθες panerista! Thanx Alek!
Ουαουυυυ καλώς ήρθες μπήκες πολύ δυναμικά
Παράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 27, 2016, 13:16:52 μμΓρηγόρη, Αλέκο, Νικόλα, Πέτρο, σας ευχαριστώ.Περιμένω κάτι ακόμα να έρθει σε κάνα δεκαήμερο και μετά θα έχω συνολική παρουσίαση EDIT: Δεν καλωσόρισα και το νέο μέλος svl! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ενα pre-view....!!!! Pleaaase!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα παίδεςSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 27, 2016, 15:11:53 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα παίδεςSent from my iPhone using Tapatalk..... ζηλεύουμε .... που είσαι ....;;;; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
free image host
Καλησπέρα, μετά από μέρες...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.