0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω πολυ Νικο.Ειχα αμφιβολιες αλλα τελικα μ αρεσει.
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 15, 2016, 22:53:40 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...πές ότι το είχες. Θα το έβρεχες ?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 15, 2016, 23:18:13 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 15, 2016, 22:53:40 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...πές ότι το είχες. Θα το έβρεχες ? Ούτε με Αγιασμό.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Σεπτέμβριος 16, 2016, 09:08:24 πμΚαλημέρες και καλό ΣΚ!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOMΩραιο το θηριο!
Καλημέρες και καλό ΣΚ!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: AntonisCh στις Σεπτέμβριος 16, 2016, 09:08:24 πμΚαλημέρες και καλό ΣΚ!!!Transmitted through private SATCOMΒγήκαν τα βραχιόλια σήμερα, δεν κρατιέσαι για το ΣΚ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρες και καλό ΣΚ!!!Transmitted through private SATCOM
Καλησπέρα και καλό ΠΣΚ!
Παράθεση από: kostaswatches στις Σεπτέμβριος 16, 2016, 11:14:44 πμΚαλημέρα Porsche Design Titanium 6622P dashboard Chronograph (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραίο κομμάτι!
Καλημέρα Porsche Design Titanium 6622P dashboard Chronograph (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολυ ωραιο φιλε μου.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.