0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλη εβδομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά ρε νικόλα το μαύρο έχεις? Νόμιζα είναι το μπλε με το wave dial.. αχαχαΚαλά είπα εγώ παιχνίδια με το φως...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλη εβδομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: carl στις Σεπτέμβριος 12, 2016, 15:26:48 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕργαλείο με τη βάφλα Ειναι του mm το rubber?Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 12, 2016, 20:31:51 μμΠαράθεση από: carl στις Σεπτέμβριος 12, 2016, 15:26:48 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕργαλείο με τη βάφλα Ειναι του mm το rubber?Sent from my iPhone using TapatalkThanks.οχιΣτάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι yobokies straps.Φτιαχνει ωραία πράγματα και.ποιοτικαΣτάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.