0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω να τον δώ, από τον Δεκ 2012. Πως να είναι τώρα ?
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούλιος 17, 2016, 12:52:24 μμΕχω να τον δώ, από τον Δεκ 2012. Πως να είναι τώρα ? Ο συνάδελφος,ή το ρολόι?
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 17, 2016, 13:40:25 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Ιούλιος 17, 2016, 12:52:24 μμΕχω να τον δώ, από τον Δεκ 2012. Πως να είναι τώρα ? Ο συνάδελφος,ή το ρολόι?Δεν απαντώ σε ερωτήσεις που στόχο έχουν να υποσκάψουν την υπόληψή μου. Για ένα κούτελο ζούμε
Εν τέλει,τι φόρεσες σήμερα...?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες!
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούλιος 17, 2016, 12:56:48 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες!Πολύ ωραίο,αν και οι φωτογραφίες σου είναι υψοφοβικές Αντώνη...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια φωτο Καπτεν, για θεματικη σε περιοδικο!! Μενει ο giorgios να βγαλει μια φωτο το dive watch του περιμενοντας πρωινιατικα στην σταση για το δημοτικο λεωφορειο!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.