0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλημέρα σας!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Message Transmitted through private satcom
Πολύ καλημέρα σας!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Bουτιά....στον ήλιο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Srp 775 με Bonneto Cinturini 317❤️(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 28, 2016, 18:15:33 μμSrp 775 με Bonneto Cinturini 317❤️(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......Γιώργο πολύ ωραίο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρες με το νέο μου απόκτημα! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Παράθεση από: xRallyArt στις Ιούνιος 30, 2016, 11:29:44 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρες με το νέο μου απόκτημα! Sent from my GT-I9505 using TapatalkΚαλοφορετο!!! Μ´αρεσει αρκετα το συγκεκριμενο! Να το χαιρεσαι με υγεια!!
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 30, 2016, 11:41:40 πμΠαράθεση από: xRallyArt στις Ιούνιος 30, 2016, 11:29:44 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρες με το νέο μου απόκτημα! Sent from my GT-I9505 using TapatalkΚαλοφορετο!!! Μ´αρεσει αρκετα το συγκεκριμενο! Να το χαιρεσαι με υγεια!! Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκο! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.