kastor77, Wolf-, Ser και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν άντεξα...... Το είχα κάβα μαζί μου... Οπότε έγινε άμεση ενδυματολογικη αλλαγή και...... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 14, 2016, 10:33:19 πμΠαράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 14, 2016, 09:35:55 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...Γιωργο που το πας το κουτι? Άσε φιλε ...με πόνεσε η καρδιά μου..Μου έπεσε απο τραπέζι το τηλ.Και έσπασε η οθόνη του!!!
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 14, 2016, 09:35:55 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...Γιωργο που το πας το κουτι?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 14, 2016, 11:00:52 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 14, 2016, 10:33:19 πμΠαράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 14, 2016, 09:35:55 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...Γιωργο που το πας το κουτι? Άσε φιλε ...με πόνεσε η καρδιά μου..Μου έπεσε απο τραπέζι το τηλ.Και έσπασε η οθόνη του!!!Είχε και ο Αλέκος μια μεταφυσική εμπειρία με κινητό!!!!αρχίζω και ανησυχώ για εσάς τους 2.....................
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: tetos στις Απρίλιος 14, 2016, 17:36:00 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Υπεροχο....
καλημέρα ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.