fruitbat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)From Outer Space
Το μονο μειον του ρολογιου ειναι οτι το βραδυ αν το φορας δεν μπορεις να διακρινεις καλα την ωρα.Ειναι λιγο φορτωμενο το dial με δεικτες.Αν τολμησω και το ξαναβαλω για πωληση θα με αφαλοκοψουνFrom Outer Space
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα παιδια!Παλια φωτο,καθημερινο ρολοι!Το'χω λιωσει Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Iron αφού σου αρέσει...πάρε και 2 απο το αρχείο μου μιας και σήμερα και εγώ φόρεσα .................subir imagenes gratissube imagenesευχές για ένα μαγικό ΣΚ σε όλους παιδιά....έχει τέλειο καιρό....καιρό για σκανταλιές
Παράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 20, 2016, 08:43:34 πμIron αφού σου αρέσει...πάρε και 2 απο το αρχείο μου μιας και σήμερα και εγώ φόρεσα .................subir imagenes gratissube imagenesευχές για ένα μαγικό ΣΚ σε όλους παιδιά....έχει τέλειο καιρό....καιρό για σκανταλιές Απίστευτο με αυτό το λουρί ψαχνω και γω ενα απο Ελλάδα το εχεις παρει;Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: elbetakias στις Φεβρουάριος 21, 2016, 11:03:19 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερα παιδια!Παλια φωτο,καθημερινο ρολοι!Το'χω λιωσει Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μου βγάζουν μια βινταζιά τα Tag ρε γαμώτο και πραγματικά όλα τα aquaracer μου αρεσουν τοσο πολύ....ειδικά με το μεταλλικό bezel ....Να το χαίρεσαι !!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.