0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα... για λίγο αυτό ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)From Outer Space
Αφου πληρωσα ενα 100€ για εκτελωνισμο.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)From Outer Space
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 04, 2016, 11:37:06 πμκαλημέρα... για λίγο αυτό ...πανεμορφο, το αγαπημενο μου μαζι με το seiko της κλήρωσης....
Καλησπερες !!
Παράθεση από: theodoxos στις Ιανουάριος 04, 2016, 15:31:52 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 04, 2016, 11:37:06 πμκαλημέρα... για λίγο αυτό ...πανεμορφο, το αγαπημενο μου μαζι με το seiko της κλήρωσης.... σε ευχαριστώ ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ... αν σου αρέσει πόλυ και ειναι το αγαπημένο σου ... ... το συγκεκριμένο υπάρχει στις αγγελίες πώλησης ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστω παιδες.Ειναι 46αρι.Το bezel γυρναει απο την πανω κορωνα εσωτερικαFrom Outer Space
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 04, 2016, 18:29:34 μμΠαράθεση από: theodoxos στις Ιανουάριος 04, 2016, 15:31:52 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 04, 2016, 11:37:06 πμκαλημέρα... για λίγο αυτό ...πανεμορφο, το αγαπημενο μου μαζι με το seiko της κλήρωσης.... σε ευχαριστώ ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ... αν σου αρέσει πόλυ και ειναι το αγαπημένο σου ... ... το συγκεκριμένο υπάρχει στις αγγελίες πώλησης ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το ξερω.... αλλα οι δυνατοτητες μου ειναι πολυ πιο κατω. αλλιως θα στο ειχα παρει πριν το βαλεις στην αγγελια
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.