Dante80 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλησπέρα ... δύσκολη ημέρα σήμερα ...!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
T2N392 το πηρα απο ebay προ capital control γιατι δεν το εβρισκα εδω!ειναι μικρο (38mm) αλλα με αυτο το λουρακι φαινεται πιο μεγαλο(το φαρδος της μπαρετας ειναι 18 και το λουρι 20 mm)
Παράθεση από: neuromind στις Δεκέμβριος 30, 2015, 22:11:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Πολύ ωραίο φίλε μου αυτό το timex,να το χαίρεσαι....Ξέρεις πιο ref. είναι...?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 30, 2015, 12:45:50 μμκαλησπέρα ... δύσκολη ημέρα σήμερα ...!!!Καλο κουραγιο και καλη ξεκουραση μετα το περας....και η χθεσινη και η σημερινη φωτογραφια με το μμ300 παρα πολυ καλες, πολυ ωραιο ρολοι
Παράθεση από: neuromind στις Δεκέμβριος 30, 2015, 22:11:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραια κασα!
Παράθεση από: xrhstosaa στις Δεκέμβριος 30, 2015, 22:16:23 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 30, 2015, 12:45:50 μμκαλησπέρα ... δύσκολη ημέρα σήμερα ...!!!Καλο κουραγιο και καλη ξεκουραση μετα το περας....και η χθεσινη και η σημερινη φωτογραφια με το μμ300 παρα πολυ καλες, πολυ ωραιο ρολοι... σε ευχαριστώ να είσαι καλα ... εύχομαι καλή χρονιά με υγεία κ ευτυχία .... !!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.