0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο χέρι δεν είχα καμία φωτό νομίζω. Τώρα έχω μία. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: ennea στις Μάρτιος 09, 2012, 15:39:11 μμΣτο χέρι δεν είχα καμία φωτό νομίζω. Τώρα έχω μία. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)......για ακόμη μιά φορά......έκανες μια υπέροχη φωτογραφία...........το συναίσθημα που λέγαμε.........
Παράθεση από: kkostas στις Μάρτιος 08, 2012, 17:35:23 μμΦίλε δεν θα το πιστέψεις αλλά χτες τα ίδια μου έλεγε η γυναίκα μου.Είχα φορέσει ένα sub του kloze στο floca, το είχε δει και μου είχε πετάξει κάτι τέτοιο.Χτες που της τα έπρηζα (κλασσικά!) και της έδειχνα 111 και sub δίπλα-δίπλα, μου το έριξε ξεκάθαρα. "Είναι γυναικεία ρολόγια" λέει και για αθίγγανους Της λέω sub, tool και τι είναι αυτά που λες αλλά αυτή ανένδοτη.Τα panerai respect και αντρίλα μου απάντησε...Και μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.Παλιότερα είχα βρεθεί μπροστά από την βιτρίνα του Καίσαρη μαζί με μία φίληκαι σταμάτησα να χαζέψω κάτι μισές-μισές daytones που είχε.Πάλι τα ίδια άκουσα, γυναικεία ρολόγια, για γύφτους κλπΜην μασάς ρε φίλε με τις γνώμες των γυναίκων για τα ρολόγια. Οι γυναίκες είναι Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ε-Σ. Εξαιρούνται μόνο οι γυναίκες WISΥ.Γ Είναι που δεν μετράει το μέγεθος για τις γυναίκες.....yeah right..........πάρε ένα EGISIANO, να δεις αντρίλα και βαρβατίλα μαζί
Φίλε δεν θα το πιστέψεις αλλά χτες τα ίδια μου έλεγε η γυναίκα μου.Είχα φορέσει ένα sub του kloze στο floca, το είχε δει και μου είχε πετάξει κάτι τέτοιο.Χτες που της τα έπρηζα (κλασσικά!) και της έδειχνα 111 και sub δίπλα-δίπλα, μου το έριξε ξεκάθαρα. "Είναι γυναικεία ρολόγια" λέει και για αθίγγανους Της λέω sub, tool και τι είναι αυτά που λες αλλά αυτή ανένδοτη.Τα panerai respect και αντρίλα μου απάντησε...Και μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.Παλιότερα είχα βρεθεί μπροστά από την βιτρίνα του Καίσαρη μαζί με μία φίληκαι σταμάτησα να χαζέψω κάτι μισές-μισές daytones που είχε.Πάλι τα ίδια άκουσα, γυναικεία ρολόγια, για γύφτους κλπ
...δεν ξέρω τι άλλο να πω εκτός από ευχαριστώ!!!
Να 'στε καλά παιδιά, δεν ξέρω τι άλλο να πω εκτός από ευχαριστώ!!!
Από τη Ρωσία με αγάπη Uploaded with ImageShack.us
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.