0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία φωτο, Giorgio....κι εγώ 007 σήμερα. Σταθερή αξία.
σημερα.... παλι με το παλιο μου sarb... σορυ λαθος snxs (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επιστροφή στη βάση
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες!Ο ρωσος θα ειναι εδω να θυμιζει καλοκαιρακι!!Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Αύγουστος 31, 2015, 11:27:20 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες!Ο ρωσος θα ειναι εδω να θυμιζει καλοκαιρακι!!Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 31, 2015, 12:47:21 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Αύγουστος 31, 2015, 11:27:20 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες!Ο ρωσος θα ειναι εδω να θυμιζει καλοκαιρακι!!Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι ωραιος? Ξεχασα τα βραχιολια...Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ωραιος? Ξεχασα τα βραχιολια...Στάλθηκε από το C6802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.