0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 29, 2015, 00:03:32 πμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 28, 2015, 23:56:42 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 28, 2015, 23:52:29 μμbye bye... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τους έδιωξες;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)1000 άτομα πλήρωμα + 3500 επιβάτες......τους κούνησα το μαντήλι ... φορώντας το SUMO!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 28, 2015, 23:56:42 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 28, 2015, 23:52:29 μμbye bye... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τους έδιωξες;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)1000 άτομα πλήρωμα + 3500 επιβάτες......τους κούνησα το μαντήλι ...
Παράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 28, 2015, 23:52:29 μμbye bye... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τους έδιωξες;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
bye bye... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 28, 2015, 23:23:20 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 27, 2015, 23:56:01 μμΠαράθεση από: Stratos στις Αύγουστος 27, 2015, 22:59:53 μμΠαράθεση από: typos στις Αύγουστος 27, 2015, 13:01:29 μμΕπειδη οι κακεντρεχεις και εριστικοι στελακος και στρατος πιεσανε, σας ενημερωνω πως εβουτηχθη εις τα νερα του Βάι. Σορρυ για το μπλερ στη φωτο αλλα το ρολοι εχετε βαρεθει να το βλεπετε. Ματς μπετερ το τοπιο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒρε Σωτηρη, μια πλακα καναμε.Εσυ το πηρες στα σοβαρα και το βουτηξες;;Που πας με 100m WR??Sent from someone elseβουτάω το ρολόι σημαίνει φωτό με το ρολόι μέσα στη θάλασσα, όπως το Spork τπυ Θοδωρή κλπκαι όχι φωτο στην παραλίανατανε και στη παραλιατα βουνα μου φαινεται εχει παρει,ψαχνει για καταρακτη με πιεση, bar δηλαδη για να το βουτηξειλες να ψαχνει απο το αλλο ..μπαρ? δεν κατάλαβες....Αφορμή πήρα από τη φωτο....ο Σωτήρης ξέρει ότι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα αμφισβητούσε τα γραφόμενα του.
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 27, 2015, 23:56:01 μμΠαράθεση από: Stratos στις Αύγουστος 27, 2015, 22:59:53 μμΠαράθεση από: typos στις Αύγουστος 27, 2015, 13:01:29 μμΕπειδη οι κακεντρεχεις και εριστικοι στελακος και στρατος πιεσανε, σας ενημερωνω πως εβουτηχθη εις τα νερα του Βάι. Σορρυ για το μπλερ στη φωτο αλλα το ρολοι εχετε βαρεθει να το βλεπετε. Ματς μπετερ το τοπιο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒρε Σωτηρη, μια πλακα καναμε.Εσυ το πηρες στα σοβαρα και το βουτηξες;;Που πας με 100m WR??Sent from someone elseβουτάω το ρολόι σημαίνει φωτό με το ρολόι μέσα στη θάλασσα, όπως το Spork τπυ Θοδωρή κλπκαι όχι φωτο στην παραλίανατανε και στη παραλιατα βουνα μου φαινεται εχει παρει,ψαχνει για καταρακτη με πιεση, bar δηλαδη για να το βουτηξειλες να ψαχνει απο το αλλο ..μπαρ?
Παράθεση από: Stratos στις Αύγουστος 27, 2015, 22:59:53 μμΠαράθεση από: typos στις Αύγουστος 27, 2015, 13:01:29 μμΕπειδη οι κακεντρεχεις και εριστικοι στελακος και στρατος πιεσανε, σας ενημερωνω πως εβουτηχθη εις τα νερα του Βάι. Σορρυ για το μπλερ στη φωτο αλλα το ρολοι εχετε βαρεθει να το βλεπετε. Ματς μπετερ το τοπιο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒρε Σωτηρη, μια πλακα καναμε.Εσυ το πηρες στα σοβαρα και το βουτηξες;;Που πας με 100m WR??Sent from someone elseβουτάω το ρολόι σημαίνει φωτό με το ρολόι μέσα στη θάλασσα, όπως το Spork τπυ Θοδωρή κλπκαι όχι φωτο στην παραλία
Παράθεση από: typos στις Αύγουστος 27, 2015, 13:01:29 μμΕπειδη οι κακεντρεχεις και εριστικοι στελακος και στρατος πιεσανε, σας ενημερωνω πως εβουτηχθη εις τα νερα του Βάι. Σορρυ για το μπλερ στη φωτο αλλα το ρολοι εχετε βαρεθει να το βλεπετε. Ματς μπετερ το τοπιο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒρε Σωτηρη, μια πλακα καναμε.Εσυ το πηρες στα σοβαρα και το βουτηξες;;Που πας με 100m WR??Sent from someone else
Επειδη οι κακεντρεχεις και εριστικοι στελακος και στρατος πιεσανε, σας ενημερωνω πως εβουτηχθη εις τα νερα του Βάι. Σορρυ για το μπλερ στη φωτο αλλα το ρολοι εχετε βαρεθει να το βλεπετε. Ματς μπετερ το τοπιο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Back on the wrist...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)From Outer Space
Αλλαγη φρουρας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from someone else
Παράθεση από: Stratos στις Αύγουστος 28, 2015, 22:33:34 μμΑλλαγη φρουρας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from someone elseΑναρωτιεμαι τωρα,Η Προεδρικη Φρουρα-τσολιαδες-επιτρεπεται να φορουν ρολοι?Εσυ τωρα πας μεσα ή εξω? Το εχει ενας φιλος περιπου 5 μηνες και το χτυπησε στο κατω δεξι λαγκ,πανω στην εξωτερικη δεξια κογχη και καθετααν περασει το νυχι πανω στη κογχη σταματαει στο χτυπημενοΕχει αρρωστησει
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 28, 2015, 23:45:08 μμΠαράθεση από: constantine στις Αύγουστος 28, 2015, 23:23:20 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 27, 2015, 23:56:01 μμΠαράθεση από: Stratos στις Αύγουστος 27, 2015, 22:59:53 μμΠαράθεση από: typos στις Αύγουστος 27, 2015, 13:01:29 μμΕπειδη οι κακεντρεχεις και εριστικοι στελακος και στρατος πιεσανε, σας ενημερωνω πως εβουτηχθη εις τα νερα του Βάι. Σορρυ για το μπλερ στη φωτο αλλα το ρολοι εχετε βαρεθει να το βλεπετε. Ματς μπετερ το τοπιο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒρε Σωτηρη, μια πλακα καναμε.Εσυ το πηρες στα σοβαρα και το βουτηξες;;Που πας με 100m WR??Sent from someone elseβουτάω το ρολόι σημαίνει φωτό με το ρολόι μέσα στη θάλασσα, όπως το Spork τπυ Θοδωρή κλπκαι όχι φωτο στην παραλίανατανε και στη παραλιατα βουνα μου φαινεται εχει παρει,ψαχνει για καταρακτη με πιεση, bar δηλαδη για να το βουτηξειλες να ψαχνει απο το αλλο ..μπαρ? δεν κατάλαβες....Αφορμή πήρα από τη φωτο....ο Σωτήρης ξέρει ότι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα αμφισβητούσε τα γραφόμενα του.Εγωωωω φταιωωωωωω! Χαχαχαχα. Δεν επρεπε να ανεβω στο παρατηρητηριο στα ορη σταγρια βουνα για να απολαυσετε τη θεα....Επρεπε να βγαλω μια με τα βοτσαλακια στην ακτη! Χαρη μου εννοειται οτι δε θεωρησα οτι με αμφισβητεις! Αντε να γυρίσω να τα πουμε απο κοντα!
Χαχαχαχαχα. Δυνατο αυτο με το καλας! Οντως ομορφο μερος το Βαι. Αν πας ομως κατσε κανε μια βουτια για τη φαση. Βγαλε και φωτο τους φοινικες και φυγε για μια παραλια 2 χλμ διπλα που λεγεται ερημουπολη. Μετα καρφι Κουρεμενο για ψαρακι. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.