0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: IronHawk στις Φεβρουάριος 13, 2015, 17:32:28 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βαγγέλη ρολογάρα...!!! Ρε θεός λέμε...!!!!
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 13, 2015, 18:47:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Giorgio k.........Ωραία φωτογραφία...φαίνεται πολύ καλά το μπλε του
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Giorgio k.........
Μάριε εγώ σου είπα πόσο μου αρέσει με...άλλον τρόπο!!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 13, 2015, 21:16:12 μμΜάριε εγώ σου είπα πόσο μου αρέσει με...άλλον τρόπο!! ρολογαρα ειναι το πα πολλες φορες, αν δεν το δεις απο κοντα δεν το πιστευεις.ειναι μια πολυ καλη προταση στα λεφτα του..
Παράθεση από: marios_ch στις Φεβρουάριος 13, 2015, 21:17:28 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 13, 2015, 21:16:12 μμΜάριε εγώ σου είπα πόσο μου αρέσει με...άλλον τρόπο!! ρολογαρα ειναι το πα πολλες φορες, αν δεν το δεις απο κοντα δεν το πιστευεις.ειναι μια πολυ καλη προταση στα λεφτα του..εννοείται ότι περιμένω να το δω από κοντά!
Καλημερες σε ολους!Seiko σημερα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 14, 2015, 10:56:50 πμΚαλημερες σε ολους!Seiko σημερα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραίος Αντώνη!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.